Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Aki kimegy külföldre dolgozni,...

Aki kimegy külföldre dolgozni, azoktól nem kellene elvenni a választó jogot?

Figyelt kérdés

Felháborító hogy lassan boldog boldogtalan szavazhat.

Véleményem szerint aki elhagyja az országot és nem itt él, nem ott dolgozik, nem itt adózik az semmilyen formában ne avatkozzon be a Magyarok döntésébe.

Határon túliak, külföldön dolgozók, vietnámi vendégmunkások....ez tarthatatlan.

2023. aug. 16. 09:10
1 2 3 4 5 6
 21/57 hájaaa ***** válasza:
100%
* 80as IQ-jú
2023. aug. 16. 10:05
 22/57 anonim ***** válasza:
0%
Alapvetően támogatom.
2023. aug. 16. 10:14
 23/57 anonim ***** válasza:
24%
Nem, én utána fidesz szavazó leszek. Szopjatok csak itthon. :D
2023. aug. 16. 11:14
 24/57 anonim válasza:
85%

Sok az irigy megnyomorult ember itt az tuti xd irigyek vagytok h más kinz boldogul. " Mas koszos alberlete" jaaa mert otthon nem más.koszos alberletében vagy nem? Xd jaaa vagy csok meg babaváro etc felvétele aztán alig birom kinyogni, asszonnyal meg félig válófélben meg félrekuroo aha xd ezek ám nagy jovokepek xd

Aki soha nem volt kint az csak irigykedik. Nincs kolbaszbol kint sem semmi, dolgozni itt is kell .. 5x annyi fizut kapok, jobbak a kaják minőségi itt a szar is... Legalja kóla kint finomabb mint a coca itthon... Érzed mindened h otthon fel van vízezve, az oblito a kola a parizsi minden szar otthon csak szolok...dehát aki nem hiszi...

2023. aug. 16. 11:16
 25/57 anonim ***** válasza:
0%

11-es is egy kicsit kiesett a szerepéből. 🤭

Ha valahol nem vagyok, az "ott", ha meg valahol ott vagyok, az "itt".

Nyilván Magyarországról írogat.

Jah, tudom, pont látogatóban van csak. 😂😂

2023. aug. 16. 11:30
 26/57 anonim ***** válasza:
0%

Én irigy vagyok, utálom a középvezetői állásom és a saját lakásomat is.

Valaki tud segíteni mosogató állásban kint?

2023. aug. 16. 11:31
 27/57 anonim ***** válasza:
81%

"Nyugdíjas korban is még más ingatlanjában élni. Ez ám a komoly jövőkép. 🤣"

A nyugdíjat megemlíteni teljesen öngól, mivel neked nem lesz nyugdíjad Magyarországon soha az életben. A filippínókat mi fogjuk eltartani, nem pedig ők minket.

Nem kevés 50-ös éveikben lévő magyart is ismerek aki azért dolgozik Ausztriában, hogy jogosult legyen majd osztrák nyugdíjra és legyenek nyugdíjas évei, mert Magyarországon nem lesznek.

2023. aug. 16. 12:27
 28/57 anonim ***** válasza:
0%

Mindössze 40 éve mondogatják, hogy "ittnemlesznyugdijjjj" 😭😭😭😭

Nem baj, osztrák nyugdíjból osztrák albérletet fizetni a legjobb. 😂

2023. aug. 16. 13:37
 29/57 anonim ***** válasza:
93%

Üres a kassza... már Kína sem akar nekünk hitelt adni, a magyar állam már csak a magas kamatú állampapírokból él. Kölcsönt kölcsönre halmoz. Ráadásul a filippínókra is rá fog menni rengeteg pénz, sokkal többe kerülnek a magyar államnak mint amennyit adózni fognak.

Szerinted neked mégis miből lesz nyugdíjad Magyarországon? Semmiből. 80 évesen ha munkaképtelenné válsz a saját lakásodban sem lesz pénzed vajas kenyérre sem. Egy osztrák nyugdíjas pedig Bali-ban is lakhat nyugdíjasként, ott kb. egy osztrák nyugdíjból 4 emeletes palotát bérelsz teljes személyzettel, úszómedencével meg mindennel.

2023. aug. 16. 13:49
 30/57 hájaaa ***** válasza:
67%
Amúgy Srácok, ne a nyugdíjan lovagoljatok már...csináltok a szochoval egyenértékű nyugdíj megtakarítást és bumm 20+ év alatt egyből lesz 50+Milliótok...azért abból már csak túl lehet élni.
2023. aug. 16. 18:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!