Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Úgy tűnik, ki kell mennem...

Úgy tűnik, ki kell mennem külföldre, vagy esetleg az éhenhalást választom. Hova mehetnék a helyzetemben?

Figyelt kérdés

Másfél éve nem kapok munkát, a párom kevéske fizetéséből nyomorgunk, nincs tőkém.

Tőke nélkül kellene megpróbálnom kijutni, tehát egy biztos állásra kellene kimennem. Nincs ismerősöm külföldön.

Érettségim van, lovastúra vezetést tanultam, végzettségem egyébként kutyakiképző és állatorvosi asszisztens.

Gondoltam, külföldön ezekben a szakmákban is nagyobb esélyem lenne, mint itthon, de bármit bevállalok.

Angolul, és kicsit németül beszélek (utóbbit fel tudnám frissíteni megértjük egymást szintre).

Hogyan induljak neki, és hova érdemes még tervezni?

2012. dec. 10. 09:38
 1/9 anonim ***** válasza:
Biztos nyelvtudás nelkul sehova.
2012. dec. 10. 10:10
 2/9 anonim ***** válasza:
Manapság jó nyelvtudás nélkül még a legtrébb munkát sem kapod meg! (Ha csak nincs ismerősöd.)
2012. dec. 10. 10:12
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, az angolom biztos, de én úgy tudom, hogy adott ország nyelvének ismerete fontos - angollal nem tudnék Anglián kívül máshol szerencsét próbálni, ugye?
2012. dec. 10. 10:16
 4/9 anonim ***** válasza:
Hat nem nagyon....
2012. dec. 10. 10:17
 5/9 anonim válasza:
Írország, Észak-írország esetleg Anglia. Habár most ezeken a helyeken is nehezebb munkát találni. Én már 6 éve kint élek észak-írországban de szerintem itt érdemes tervezni.
2012. dec. 10. 11:16
 6/9 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Bocsi, észak-írország angliához tartozik
2012. dec. 10. 11:17
 7/9 anonim ***** válasza:

eloszor is eszak-irorszag nagy-britanniahoz tartozik es nagy-britannia egy resze anglia, wales, skocia meg a fentebb emlitett eszak-irorszag is.

kerdezo hat itt nehezkes az indulas mert kell hozza lakcim hogy legyen munkad a lakashoz meg kell 2 havi kaucio amihez meg kene penz de az magyar penzben meg olyan mintha 1 evig dolgoznal es semmire nem koltenek vagy vannak ezek a szobas megoldasok...

en most bentlakasoskent dolgozom es erosen fontolora vettem hogy egye-fene magyarosan lekoppintom a ceget - ugyis rakat van nem tudnak en voltam- es Magyarhonban tartom a treninget szoval meg arra se kene kiutazni es igy megsporolsz egy rakat penzt az oda-visszarepulessel es akkor repultetem ki az embereket ha mar megvan a pontos munkahely.

A repulojegyet is meghiteleznem mert ahogy elnezem sokan nem tudjak megengedni maguknak ezt a reszt es mindkettonknek jo ha az illeto ki tudna menni en meg nem halok bele hogy elore kifizetem aztan kesobb levonjuk a fizetesbol mint fizetesi eloleget.

De ez kesobbi tervezgetes. Jovo elso felev ha minden jol megy. Ha erdekel irj privatot.

2012. dec. 10. 11:50
 8/9 anonim ***** válasza:
Én rágyúrnék a németre. Komoly tőke nélkül pedig első körben maximum Ausztriába mennék. Onnan ha minden kötél szakad akkor is könnyen hazajöhetsz.
2012. dec. 10. 15:51
 9/9 anonim ***** válasza:

7-es vagyok, szarul írtam.

Nagy-Britannia:

-Anglia

-Wales

-Skócia

Nagy-Britannia és Észak-Írország együtt az Egyesült Királyság.

Ilyen apróságokat am érdemes megjegyezni mert van akinek nem esik jól ha leangolozod, de közben ő skót... úgyhogy én mindenkit britezek ha nem tudom honnan származik.

2012. dec. 10. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!