Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tik mit tennétek az én helyzetemben?
16éves lány vagyok szóval 10.-es középben megismertem egy nagyon jó barátnőmet(rajta kívül nincs több barátnőm mert 1el összevesztem és mostmár senki sem beszél velem, de nemérdekel most nem ez a gond.) szóval a barátnőmnek van már egy két éves kapcsolata a fiú 22éves és hát ő már nemnagyon akar bulizni menni a lány meg 13-14évesen megélte azt a korszakát a bulizósat amit én még csak most szeretnék ezért soha nem megyünk sehova. Nekem nincs barátom de így szerintem nem is lesz soha, h minden hétvégén ithon vagyok, esetleg félévente elmegyünk valahova de akkoris hótszar (bocsánat) mert a pasi álandóan azt kérdezgeti, h na megyünk? na megyünk? (haza.) Szóval mással meg nemtudok menni, fiú haverjaim vannak csak, de nemhívnak magukkal, vagy oda mennek ahova én nemszivesen megyek és így mindig ithon maradok.|: Szerintetek mit tegyek? Szeretem a barátnőmet nemakarok összeveszni vele ilyen dolgon, de akkoris. Nem fair.Neharagudjatok, h hosszú lett, de rövidebben nemtudtam leírni mert akkor nem értenétek a sztorit.
Üdv: Lilla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!