Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek az én helyzetemben, kit választanátok?
JÉZUS MÁRIA EZ A LEGHOSSZABB AMIT ITT EDDIG OLVASTAM !
:D na elolvasom és válaszolok csak várj
Na igen, ez tényleg elég hosszú lett.
Mondjuk én már túl vagyok az olvasáson, szóval válaszolok.
Hát... Először is, magadba kéne nézni kicsit. Egy kapcsolathoz 2 ember kell, nem okolhatod az exfeleségedet mindenért. Le kellene ülni vele, normálisan, nem kiabálva, higgadtan megbeszélni az egészet. Ki mit is akar a továbbiakban, elmondani egymásnak, hogy a másik hogy látja, hogy hol a hiba, kompromisszumot kötni, hátha működik még a dolog. A te részedről biztosan menne, és kis változással szerintem exed részéről is. Van közös gyereketek, ez is összeköt titeket és jó lenne neki is, hogyha "normális" családban nőne fel. Bulizni veled is tud. Írtad, hogy tetszik neki, hogy udvarolnak. Hát akkor tedd azt! ne kiabálj vele. Ha ő mégis kiabálna, ülj nyugodtan, ne szólj semmit és mikor már lehiggadt akkor kérdezd meg, hogy hajlandó-e veled megbeszélni azt kiabálás nélkül, rendesen. A mostani barátnődről te magad írtad, hogy nem látsz benne jövőt, nem vagy szerelmes belé, szóval szerintem felejtős.
Remélem megoldódik a helyzeted és ismét a feleségeddel, gyerekekkel leszel! Sok sikert hozzá!
További szép estét!
Ez tényleg jó hosszú lett, de nem baj. :) Ameddig nem írtad, el is költöztél simán írhatta volna a párom is. :( :)
Szóval tömör válaszként elsőre azt írnám, hogy mindkét nőt felejtsd el.
Második lehetőségnek, hogy egy jó pillanatában kapd el az exed és beszélgessetek egy jót, mindkettőtök érzéseit, szándékait részletesen kitárgyalva!
Teljesen egyértelmű miért a haveroddal kezdett el kavarni, mert tudta ez nagyon fog fájni neked! Ugyan az, mint amikor a vitáknál olyanokat vág a fejedhez, amiről tudjátok mind a ketten, hogy nem igaz, de ő tudja, téged akkor is bántani tud vele!
Amit fixen minden szempontból meglépnék az a barátnő dobása. Nem a kora, származása, ... miatt, hanem mert teljesen egyértelmű, hogy csak pótlék neked. Kb. "nincs ló jó a szamár is" alapon és ez nem szép tőled sem! Másik meg látszik, hogy érzelmes pasi vagy és ha most nem szereted később sem fogod már. Vita pedig vele is lesz tutira, így akár kb. rosszabb szituk is kialakulhatnak, mint az exeddel, mivel őt szeretted és szereted most is ha jól értem.
Ennyi jött le nekem. Kitartás!
Giovanni1984 ... Giovanna1981 ...
Csak nem Te vagy az ex? Vagy ez csak véletlen? :)
Részemről majd ha az ex is kérdez, válaszolok neki is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!