Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket választanátok?
Figyelt kérdés
Azt az egyént, aki vad, tüzes és pár perc alatt becsábít az ágyba, vagy azt, aki kicsit félénkebb, de romantikusabb? (párkapcsolatba értem a kérdést)2012. júl. 20. 10:28
2/6 anonim válasza:
Ha csak dugni akarsz akkor az elsőt, az másra nem is való. Ha párkapcsolatot akarsz akkor inkább
a másodikat. :)
3/6 anonim válasza:
Ketteske okosan beszél! :) A tüzes mást is ágyba fog csábítani, nem csak Téged! Szerintem válszd a második fiút. Ki tudja, lehet belőle is elő lehet hozni az állatot! :)
5/6 anonim válasza:
Ezek kizáró tényezők? De gondolom arra lennél kíváncsi,hogy melyik vonzóbb. Nos, nem fogsz egy örök érvényű általános igazsággal gazdagodni, bárhány komment is érkezzen.
6/6 anonim válasza:
Ketteske vagyok ismét :)
A kérdésből nem deerül ki a kérdező neme, de nem is lényeges a kérdés szempontjából. És valóban ki lehet hozni az "állatot" a szerényebből is. Én alapból a romantikusabb tipusba tartozom, de magam is meglepődtem azon h a jelenlegi partnerem mit hozott ki belőlem. Nagyon partnerfüggő a dolog. De a tüzesnek nem leszel elég egyedül, az biztos, vagy legalább is nehéz lesz megtartani......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!