Liberálisok, az orbánozás szerintetek elég lesz 2026-ra?
13:30: mi volt abban a sértegetés, amit írtam?
Nem erről szól a Fidesz politikája? Ja, bocsánat, az álkeresztény maszlagot kifelejtettem, amit oly hitelesen képvisel például Tóth Gabi művésznő.
A Fidesz szemlátomást profi a szimpatizánsok szerzésében a konfliktus- és gyűlületkeltéssel. Másban nem nem az.
“ Rá kellene jönni, hogy sértegetéssel egyben lehet tartani a tábort”
Te most az 5.-ös számú párttagkönyvesre gondolsz, igaz ?
A Fidesz-szavazók örökös bunkózására, primitívezésére gondoltam, a falusiazásra, stb.
#22 A tábor egyben tartása valóban bejön, de nem ezt kellene eltanulni.
Érdekes volt a "jogállamiság helyreállítása".
22. februárjában, valószínűleg kávézaccból valaki 2/3-os ellenzéki győzelmet jósolt. Egyes ellenzékiek azonnal el kezdték követelni, hogy az új összetételű parlament válassza meg az új elnököt. Most nem a választás végeredménye az érdekes, hanem az, hogy ha egy szabály nem kedvez, hagyjuk figyelmen kívül. A Fidesz ilyenkor legalább átírja a szabályt a (látszat)demokrácia kedvéért.
De ugyanez a kategória, hogy a 2/3 törvényeket feles többséggel akarták módosítani, amikor úgy látták, hogy legalább az meg lesz. Ezt nem lehet komolyan venni. Így még a relatíve értelmes szavazókat is elveszítik, akik ezután esetleg otthon maradnak szavazás helyett.
Orbánék aljas zsenialitása az emberi hülyeség, gyávaság és önzőség végtelen kihasználásában rejlik.
De kettőn áll a vásár. Ahhoz, hogy ez sikeres legyen, szükség van a táptalajra is: a gyáva és önző magyar emberre, akit meg lehet félemlíteni, és el lehet hitetni vele a sok idióta hazugságot. Persze nem csak gyávaság és önzőség kell ehhez, hanem nagy fokú sötétség is. Okos és bátor embereket nem lehet átverni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!