Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi ez a sok trianonos kérdés?

Bumbi02 kérdése:

Mi ez a sok trianonos kérdés?

Figyelt kérdés
Már hónapok óta alig lehetett 1-1et látni, az utóbbi napokba meg legalább 5-6ot egyből...:)
2010. okt. 14. 22:17
1 2 3 4 5 6
 51/52 anonim ***** válasza:

"Képzeld követelhetnénk a bécsi döntések által hozott határokat,vagy legalább az autónómiát!"

Minden további nélkül.

Ebben egyet értek.

Autonómiát akár most is elérhetnénk, de a bécsi döntések által meghúzott határozatok elfogadtatásához még sokat kell tennünk.

Jelenleg nem vagyunk abban a helyzetben, hogy bárki is komolyan vegyen tőlünk ilyen követelést.

De én reménykedem benne, hogy hamarosan ennek is eljön majd az ideje.

"Lásd Szerbia és Koszovó példáját!

ott 78% albán max 14% szerb!A szerbek miért akarják megtartani? "

Azért mert Rácországot, aminek egy jelentős részét a mai Koszovó foglalja el, tartják Szerbia bölcsőjének.

Ősi szerb terület.

Pont azért ragaszkodnak hozzá, amiért egyes elvakult nacionalisták az egész szent istváni Magyarországot visszakövetelik.

"És mennyi magyar él Erdélyben,Kárpátalján?

Szlovákiána legalább 10! "

10 magyar talán minden országban él a világon. :D

"Ezt még logikus is volna vissza csatolni9,hisz határ 2 oldalán csak magyarok élnek!"

Ezt nem is tagadom. És nálam senki sem örülne jobban, ha ez megtörténne, de értsd meg, hogy jelenleg nem vagyunk alkupozícióban!

Ha majd helyreállítjuk a gazdaságot, megoldjuk a munkanélküliség, az oktatás, az egészségügy és hasonlók problémáit, akkor abba is ölhetünk pénzt, hogy az ilyen, egyébként tényleg teljesen jogos, követeléseinknek érvényt szerezzünk. De addig nem.

2010. okt. 16. 14:21
 52/52 anonim ***** válasza:

14:12-es vagyok

az 10% magyart akartam irni Szlovákiánál csak elgépeltem

2010. okt. 16. 14:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!