Mi ez a sok trianonos kérdés?
Én is minden nap gondolok Trianonra de nem hordok fekete kabátot szimat szatyrot. Itt őrzöm a szívemben mint minden igaz magyar.
Azonban ez sokakat elvakít és felületesség tesz (feltéve hogy az is volt)
Rá kéne jönni ,hogy egyenlőre nincs más lehetőség mint egyenlőre beletörődni és építeni az országot ,tanulni és dolgozni ,nem csak a kormányt meg a zsidókat szidni. Továbbá megmutatni : Igen mi Magyarok még mindig itt vagyunk és itt is leszünk ,mert túléltünk a tatárjárást a törököt ,többszáz éves osztrák elnyomást és Trianont is és mi így is meg tudjuk mutatni ,hogy milyen nagyok vagyunk. Így kellene gondolkodni egy mai magyar embernek.
A 22:37-essel kell egyet értenem.
Bár nálam jobban senki nem örülne, ha a magyar lakta területek egyesülhetnének Magyarországgal, de ennek módja nem a revízió. Legfeljebb a nemzeti önrendelkezés alapján való rendezés.
De amíg a magunk háza táján nem teszünk rendet, addig erre semmi esély.
Aki valamennyire tisztában van a történelmünkkel, az tudja, hogy mekkora arcon csapása ez a magyar nemzetnek. Soha nem feledjük el.Én sem vagyok kopasz, nem hordok fehér fűzőt sőt bakancsot sem, de tudom, hogy ki és mi vagyok.
Éljen a Haza!
Ezzel egyet értek.
Elfelejteni nem is kell.
De az sem használ semmit, ha lépten-nyomon a szomszédainkat ócsároljuk és olyan területeket követelünk vissza, amelyeket teljesen jogosan csatoltak el tőlünk.
Igen, igazságtalan volt a béke. Igen, színmagyar területeket is elcsatolták.
De jelenleg, sajnos, nem vagyunk olyan helyzetben, hogy ezen változtassunk. Inkább azon kéne dolgozni, hogy olyan helyzetben legyünk és nem másokat okolni, vagy felvágva hőbörögni
"Talán azért van mostanában több, mint általában, mert közeledik Trianon évfordulója"
LOL... Valóban egyre közelebb van június 4 :) Ennyi erővel már most a húsvéti nyusziról beszéhetnénk. Esetleg hiányoztál történelemóráról? Mit is ünneplünk folyó hó 23-án?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!