A népszámláló biztos kibonthatja előttem a zárt borítékot arra hivatkozva, hogy kivan-e töltve az összes kérdés?
Ha zavar,akkor miért nem csináltad meg a neten?
Ott a program nem enged tovább ha valamit nem töltesz ki,vagy rosszul töltöd ki
nem tök mindegy hol nézi meg otthon vagy előtted a címed rajta van nem?????????????
mikor visszaviszi is csak tudja ki az,mert a kezedbe adja vagy a postaládába de akkor te valamikor újra odaadod nem?????
Bocs.
mondjuk lehet hogy neki csak továbbítani kell fölfele és ott összesítenek.
de azt most hallottam hogyha valaki nem vele tölti ki hanem net-en akkor ő nem kap lóvét utána!!!!!
gondolom akkor sem ha hibás a lap,mert ugye biztosonként megvan hogy ki hova vitte ki és ha nem jó akkor no lovetta.
Az sem normális, aki lezárja a borítékot!
A számlálóbiztosnak ellenőriznie kell, hogy megfelelően töltötted-e ki az ívet! Ellenkező esetben tőle sem veszi át a felülvizsgálója és mehet vissza hozzád -ingyen! a te -esetleges- hülyeséged miatt! Ezt te sem várhatod el.
Neked is hasonló jókat!
"Akkor mi a francnak teszik rá a ragasztó csíkot"
Bizonyára tudod, hogy -elvileg- minden boríték leragasztható, még sem szokták mindig használni.
Érveimet leírtam, amivel azt próbáltam megvilágítani, hogy miért kell leellenőrizni az általad -esetleg- tévesen beírt adatokat.
Ha ennyire félted az adataidat, vonulj be az önkormányzathoz és töltsd ki ott. De valaki akkor is el fogja olvasni! Nem értem mit akarsz titkolni?
Az utolsó mondatod pedig jellemzi az intelligenciád!
Idézet a nepszamlalas.hu-ról, a számlálóbiztos feladatai témakörből:
"Ahol az adatszolgáltatók maguk töltötték ki a papír kérdőíveket, ott a számlálóbiztos összegyűjti azokat, és az általa lekérdezett kérdőívekkel együtt eljuttatja a felülvizsgálójához. A hibás vagy hiányzó adatokat javítja, illetve pótolja, a hiba természetétől függően esetleg az adatszolgáltató ismételt megkérdezésével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!