Mi ez a sok trianonos kérdés?
12:48
Bocsánat, mégis iskola, csak nem KÖZÉPiskola. :)
Egyébként igazad van a néhány tudóst illetően, de úgy vélem, aki nem hiteles dolgokkal áll elő, nem tekinthető igazán történésznek, sem régésznek.
Elméleteket lehet gyártani természetesen, épp ez adja a felfedezések alapját, de mikor valaki egy feltételezést abszolút igazságként könyvel el, engem zavar. Mert legalább lenne rá oka...
ma 12:41
http://www.youtube.com/user/Damaszkusz#p/u/30/IJ4nMVN5pLI
Még nem késő visszatérni a helyes útra, testvér!
Hehe... én már olyan sokszor feltettem ezen az oldalon azt a kérdést, hogy mások miért nem követelőznek rég elvesztett területekért, hogy elszámolni sem tudnék addig :D És az eredmény: a kérdés teljes figyelmen kívül hagyása, tehát 0 válasz.
Nem baj, kb. 1 perce kiírtam kérdésként, hátha egyszer választ is kapok:)
"mi nem nyomtunk el senkit"
Hú barátom, én nem dicsekednék ezzel a hiányos történelemtudással ;)
11:23
Én nem arról beszélek, hogy milyen népek éltek itt. A vh után megszálltak minket és egy részét vissza sem adták az országnak.
Mi az, hogy a szlávok előbb itt voltak? A Kárpát medence évezredek óta szkíta, hun, magyar terület volt elsősorban. Nem véletlenül angolul Hungary-nak hívják Magyarországot. Persze éltek itt mindenféle népek, szlávok is, de a kérdés nem ez. A Magyarok alkottak itt államot 1000 éven át. A legyőzött, meggyengült magyarokra, pedig hullarabló módjára rátörtek a mostani szomszédaink, antant támogatással a háttérben. És különben is, szó sem volt az elcsatolt területek önrendelkezéséről, mert hiába kértük, az antant még népszavazást sem engedélyezett.
11:32 Melyik ország vesztett sokkal nagyobb területet? Olyat nem tudsz mondani. De még olyant sem aki csak megközelítően kevesebbet. De ha tudod mondjad, ne csak böfögj értelmetlenséget.
ma 13:12
Látom te még mindig ott tartasz, hogy a gonosz magyarok erőszakosan elakartak magyarosítani sok ártatlan oláht. :S
Nem nyomtunk el senkit?
Egy meg nem nevezendő párt finanszírozásával készült felmérés bebizonyította, hogy az itt élő avar népek könyörgő levelet küldtek az Ural lábánál élő magyaroknak, kérlelve őket, hogy jöjjenek ide.
Ui: nem vagyok zsidó, de az, hogy ezt felvetettem, szerinted ezt jelzi, megmutatja az IQ-dat. Írásaid alapján ez a szám a 0 és 0,0 közt mozog:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!