Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ma bementem a könyvesboltba...

Ma bementem a könyvesboltba és le vannak fóliázva a heteró könyvek is. Most akkor mit vergődik ezen a teljes liberális baloldal?

Figyelt kérdés

Hogy világos legyek: minden könyv le van fóliázva, ami szexualitást jelenít meg. A homoszexualitás pedig a nevében is benne van, szexualitás.

Ezt miért baj lefóliázni, különösen áthelyezni a gyerekpolcról, hogy ne kiskorúak lapozgassák még véletlenül sem?

2023. aug. 2. 23:17
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
30%
Igen, én meg releváns cikket hoztam arról, hogy miért mondták azt, amit.
2023. aug. 3. 21:37
 42/53 anonim ***** válasza:
0%
Az agymosáshoz akkor működik, hogyha az áldozatoknak van agyuk. Ti védve vagytok.
2023. aug. 3. 21:39
 43/53 anonim ***** válasza:
31%

42 mondja ezt egy npc -.-

41 te csak azt hoztad ide, hogy beépített emberek azért csináltak ebből viccet, hogy erre fogják amikor majd az LMBTQ-sok azt írják, üvöltik hogy eljönnek agyerekekért. Nem tudom érted-e a különbséget

2023. aug. 3. 21:58
 44/53 anonim ***** válasza:
29%

"41 te csak azt hoztad ide, hogy beépített emberek azért csináltak ebből viccet, hogy erre fogják amikor majd az LMBTQ-sok azt írják, üvöltik hogy eljönnek agyerekekért. Nem tudom érted-e a különbséget"

Reménytelen a pali. De komolyan. Valakinek ennyire még koncepciója se legyen a világról (vélhetően felnőtt emberként) az g#ci félelmetes.

2023. aug. 3. 22:02
 45/53 anonim ***** válasza:
28%

44 Mégis mi értelme lenne annak, ha a transzok iskolákba járkálnak? Mi dolguk van ott? Miért kell másokat megtéríteni? Ilyet még a nácik sem csináltak

A nyugat elérte, hogy a jó az rossz legyen. A rossz pedig jó és ünneplik. Remélem amikor a migránsok lerendeznek titeket, akkor is nagy lesz majd a mellény

2023. aug. 3. 22:06
 46/53 anonim ***** válasza:
70%
Nem tudom mi a csoda még ebben a foliázásban már rég lejárt lemez.
2023. aug. 4. 03:37
 47/53 anonim ***** válasza:
69%

"44 Mégis mi értelme lenne annak, ha a transzok iskolákba járkálnak? Mi dolguk van ott? Miért kell másokat megtéríteni? Ilyet még a nácik sem csináltak"

1) Nem járkálnak a transzok hívatlanul iskolákba.

2) De, csináltak a nácik még sokkal rosszabbat is. XD

A "nácik" szellemi örökösei ma azért ti vagytok, mert ugyanúgy kétpofára zabáljátok a kormánypropagandát, mint akkor a németek. Ennek meg is lett az eredménye. "A demokrácia elleni legjobb ellenérv egy 5 perces beszélgetés az átlagos szavazóval", téged olvasva kezdem érteni miért. XD

2023. aug. 4. 08:38
 48/53 anonim ***** válasza:
20%
a baloldal képtelen elfogadni, hogy a gyerekeknek nem árulunk szexkönyvet, akár heteró, akár meleg.
2023. aug. 5. 22:25
 49/53 anonim ***** válasza:
0%
@48 Ti nem szexkönyvet árultok, ti csak törvénybe iktattátok, hogy 12 éves kisgyerekek legálisan dughassanak egymással.
2023. aug. 6. 00:54
 50/53 anonim ***** válasza:
73%
Mind a heteró mind a homoszexualitás természetes, és tinédzserkortól már vannak nemi vágyak, szóval semmit nem kell lefóliázni
2023. aug. 6. 08:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!