Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ma bementem a könyvesboltba...

Ma bementem a könyvesboltba és le vannak fóliázva a heteró könyvek is. Most akkor mit vergődik ezen a teljes liberális baloldal?

Figyelt kérdés

Hogy világos legyek: minden könyv le van fóliázva, ami szexualitást jelenít meg. A homoszexualitás pedig a nevében is benne van, szexualitás.

Ezt miért baj lefóliázni, különösen áthelyezni a gyerekpolcról, hogy ne kiskorúak lapozgassák még véletlenül sem?

2023. aug. 2. 23:17
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim ***** válasza:
84%
Minek mész te könyvesboltba?
2023. aug. 2. 23:18
 2/53 anonim ***** válasza:
19%
A könyvtárakban is le van fóliázva?
2023. aug. 2. 23:22
 3/53 anonim ***** válasza:
69%

#2 A könyvtárakban külön van a felnőtt és a gyerek könyvtár.

A könyvtárakban "használt" könyvek vannak, nincs mit fóliázni rajta.

2023. aug. 2. 23:28
 4/53 anonim ***** válasza:
92%

Nem neked írom, hanem azoknak a tájékozatlanoknak, akik felülnének a hazug provokációdnak:

az új szabályok szerint a homoromantikus könyveket is fóliázzák, nem csak az erotikus tartalmúakat. A hetero szerelmes-regényeket nem.

2023. aug. 2. 23:32
 5/53 anonim ***** válasza:
25%
Valamin hőzöngeni kell, különben unatkoznának.
2023. aug. 2. 23:34
 6/53 anonim ***** válasza:
75%
6 Gyurcsány=Orbán
2023. aug. 2. 23:34
 7/53 anonim ***** válasza:
60%

Én meg hentesnél voltam és már a húsok is le voltak fóliázva.

Agyrém hogy hova viszi a jobboldal a gyűlölködést...

2023. aug. 2. 23:36
 8/53 anonim ***** válasza:
74%

"hogy felvilágosítsam a fajtád, hogy nem vagytok elnyomva"

Végül is, ha már olvasni nem tudsz és a műveltségtől is távol állsz, legalább ennyi haszna legyen.

2023. aug. 2. 23:47
 9/53 anonim ***** válasza:
86%
De nem csak azok vannak lefóliázva, amikben szex van. Hanem azok is, amikben egy tinipár maximum megfogja egymás kezét meg tök gyerekes, romantikus dolgokat csinál. Vagy, amiben még ennyit se igazán, csak huszadrangú mellékszereplők, de le van írva, hogy egyneműek és egy párt alkotnak.
2023. aug. 2. 23:52
 10/53 anonim ***** válasza:
94%
És amiben kutyák dugnak? Vagy éppen két lepke közösül éppen? Olvastam ilyen történetet, amikben mellékesen meg volt említve néhány szó erejéig a fentebbi két nemi aktus. Azok is le lesznek fóliázva?
2023. aug. 3. 00:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!