Ma bementem a könyvesboltba és le vannak fóliázva a heteró könyvek is. Most akkor mit vergődik ezen a teljes liberális baloldal?
Hogy világos legyek: minden könyv le van fóliázva, ami szexualitást jelenít meg. A homoszexualitás pedig a nevében is benne van, szexualitás.
Ezt miért baj lefóliázni, különösen áthelyezni a gyerekpolcról, hogy ne kiskorúak lapozgassák még véletlenül sem?
"Ezt miért baj lefóliázni, különösen áthelyezni a gyerekpolcról, hogy ne kiskorúak lapozgassák még véletlenül sem?"
Sőt, egyszerűbb lenne ha a könyvesboltokat is NER kezekbe adnánk, elsötétítenénk az ablakaikat és kitiltanánk minden 18 éven alattit, hogy még véletlenül se olvassanak semmilyen könyvet, amíg nagykorúak nem lesznek. Emellett persze reménykedjünk benne, hogy egy 14 éves, aki már legálisan dughat akivel csak akar, majd nem találkozik a szexualitással sehol máshol :D
Pedig a kérdés telitalálat!
Teljes jogegyenlőséget akar az LMBTQ lobbi. Viszont ha le van fóliázva a hetero szexuális tartalom, mert fejlődési rendellenességeket okoz a korai szexuális tartalom a gyereknél, akkor miért is ne legyen az LMBTQ-s meleg, leszbikus, transz is??
Elmondom mivel pedagógus vagyok így tapasztaltam is hosszú évtizedek alatt : a fiatal gyermeket ezek a szexuális orientációkkal való ismertetések elrontják. Nem is érdekli őket. Engem sem érdekelt annak idején. Nem is akartunk foglalkozni ezzel. Megvan az ideje neki👍
"mert fejlődési rendellenességeket okoz a korai szexuális tartalom a gyereknél"
Hogy okozna már fejlődési rendellenességet? Még a hupikék törpikék is tele volt heteroszexuális tartalommal, Ámor lődözte szivecskés nyilakkal az állatokat és az embereket, törppapa megkérte Törppilla kezét, akit egy másik részben egy kobold erőszakkal el akart venni, míg megint egy másik részben ügyi lesz szerelmes egy sellőlányba, máskor éppen törppillának készít varázsszemüveget hogy beleszeressen, de van egy titkos hódolós rész is, ahol költörp súgja a szerelmes verseket az udvarlónak.
Nem meséled be nekem hogy ezek a tartalmak károsak a gyerekekre, mert szó szerint ezzel van tele minden :D
"Elmondom mivel pedagógus vagyok így tapasztaltam is hosszú évtizedek alatt : a fiatal gyermeket ezek a szexuális orientációkkal való ismertetések elrontják. Nem is érdekli őket."
Nyilván nem érdekli őket, hiszen legálisan dughatnak élesben már 12 évesen is, akkor miért akarnának olvasgatni róla?
"az új szabályok szerint a homoromantikus könyveket is fóliázzák, nem csak az erotikus tartalmúakat. A hetero szerelmes-regényeket nem."
Forrás?
Aki itt és most vergődik jelenleg kérdező, az éppen te vagy!
Gyere holnap is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!