Ha tényleg olyan rossz a gazdaság ahogy a baloldal beállítja, hogy van ekkora kereslet pl. ételfutárra?
Egy sima ételfutár borravalóval együtt már megkeres 1 millát is havonta, akkora brutális kereslet van rájuk. Na de a munka amit végeznek nem is alapszükséglet. Egyszerűen csak a magyarok ennyire kényelmesek, hogy 50 métert nem sétálnak, hanem jó pénzért házhoz rendelik a kaját.
Eleve ha szegénység van, miért étteremből hozatják a kaját?
Még nagyobb kérdés, hogy engedhetik meg maguknak még a kiszállíttatás luxusát is?
Valóban olyan rosszul élünk, mint ahogy a baloldal jajveszékel? Nekem úgy tűnik a gazdaság pörög. Az emberek tele vannak pénzzel.
"Egy sima ételfutár borravalóval együtt már megkeres 1 millát is havonta,"
Hol, backi, hol? Már megyek is oda dolgozni.
Azért, mert kevés ember akar ételfutár lenni, ilyen egyszerű.
Amire kevesen hajlandóan, abból kevés lesz és nagy lesz rá a kereslet.
Én sem értem.
Köztudott hogy már Mészáros Lőrinc is eladta a vállalkozásait, és inkább ételfutárkodik.
"Egy sima ételfutár borravalóval együtt már megkeres 1 millát is havonta"
Ennyi erővel mondhattál volna 3 milliót is, az még szebben hangzik viszont alapja ugyanúgy semmi....
"Egy sima ételfutár borravalóval együtt már megkeres 1 millát is havonta"
azok akkor Tiborc bácsi ismerősei lehetnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!