Balosok, szerintetek a társadalomnak tényleg szüksége van a drag queen-ekre?
Figyelt kérdés
Ezek azért elég meredek dolgokat csinálnak, a hétköznapi élettől nagyon távol állnak. Nem értem miért nem lehet egyszer és mindenkorra kimondani, hogy erre nincs szükség.2023. aug. 1. 18:15
1/24 anonim válasza:
Szerintem nincs szükség rájuk, ahogy Fidesz-kormányra sem. Mindkettőt a szemétdombra kell hajítani vagyis mind a hármat Gyurcsánnyal együtt.
2/24 anonim válasza:
Láthatóan nektek is drag queen-fétisetek van, úgyhogy igen.
3/24 anonim válasza:
Nincs rá szükség, de el lehet fogadni, hogy van, vannak akiknek ez tetszik.
Olyan ez, mint az opera. Én személy szerint nem szeretem, de ha valakinek tetszik, nézze, nem szólok bele.
4/24 anonim válasza:
Valakinek fel kell világosítani a gyermekeket. Csak egy élő, működő példán lehet sikeresen bemutatni a sokszínűséget
5/24 anonim válasza:
Itt csak Szájer-féle kalandparkokra van igény fehér porral, erescsatornálval na meg fenékbekukival.
6/24 anonim válasza:
Gyerekeknek nem kell mutogatni, de szórakozóhelyen elférnek.
7/24 anonim válasza:
don't be a drag, just be a queen
8/24 anonim válasza:
Én még eggyel se találkoztam.
Te igen?
9/24 anonim válasza:
Ez egy fura művészi irányzat, szükség természetesen nincs rá. Ahogy a bábszínészekre meg az origami művészekre sincs.
10/24 anonim válasza:
Mennyire kell idiótának lenni ahhoz, hogy valaki ezzel foglalkozzon? Ki a fäszt érdekelnek ezek? Inkább azzal foglalkozz hogy miért van romokban az ország. A "balosok" értelmesebb rétege csak egy szabad országban akar élni, ahol a buckalakók meg vannak fegyelmezve és békében lehet élni. A drag queenek pedig seggbe is rakhatják egymást, a kutyát se fogja érdekelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!