Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Balosok, szerintetek a társada...

Balosok, szerintetek a társadalomnak tényleg szüksége van a drag queen-ekre?

Figyelt kérdés
Ezek azért elég meredek dolgokat csinálnak, a hétköznapi élettől nagyon távol állnak. Nem értem miért nem lehet egyszer és mindenkorra kimondani, hogy erre nincs szükség.

2023. aug. 1. 18:15
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
kell valami gumicsont a dúvad jobbereknek, nem?
2023. aug. 1. 19:50
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nincs! De a jobbereknek van, hogy min őrjöngjenek.
2023. aug. 1. 20:11
 13/24 anonim ***** válasza:
95%

Szükség? Nincs rájuk.

Csinálják nyugodtan? Csinálják.

Elítélendőek ezért? Nem.

2023. aug. 1. 20:50
 14/24 anonim ***** válasza:
95%
Az ugye megvan, hogy a drag queen csak a színpadon drag queen, a többségük ezt hobbi szinten csinálja, és emellett van egy tök átlagos civil életük, civil foglalkozással? Többet is ismerek személyesen, van köztük orvos, informatikus, musical színész, grafikus, gyári munkás.
2023. aug. 1. 21:26
 15/24 anonim ***** válasza:
67%
Ez egy művészeti irányzat ami az lmbtq kultúrát gazdagítja
2023. aug. 2. 08:16
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

"Ezek azért elég meredek dolgokat csinálnak, a hétköznapi élettől nagyon távol állnak."

Ahogy a fideszesek és mihazánkosok is elég meredek dolgokat csinálnak, ami a hétköznapi élettől elég távol állnak.

Kezdjük velük, mivel ők többen vannak, ha már meg akarjuk ítélni, hogy kik kellenek és kik nem.

2023. aug. 2. 08:42
 17/24 anonim válasza:
96%
Nem. Viszont amíg Zártkörűen klubokban meg agyatlan tévéműsorokban csinálják, aminek Megnézése teljesen opcionális, leszarom
2023. aug. 2. 21:46
 18/24 anonim ***** válasza:
15%

Szerintem ezek már a balosoknak is púp a hátán, mert tudják, hogy a magyar társadalom sugárban hány az ilyen alakoktól.

Viszont szembemenni sem mernek vele, mert azzal a saját politikai közösségükből iratkoznának ki, aminek ez a beteges lobbi már szerves része.

Annyit tudnak tenni, hogy a melegházasság témájába pl. nem állnak bele és kerülik a témát ott, ahol lehet.

2023. aug. 3. 14:23
 19/24 anonim ***** válasza:
89%
18! Figyu, én még életembe egy drag queent nem láttam! Ha ti nem vagytok, nem is tudnám, hogy mi az!
2023. aug. 3. 15:27
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

"ezek már a balosoknak is púp a hátán, mert tudják, hogy a magyar társadalom sugárban hány az ilyen alakoktól"

Ne sajátítsd ki a magyar társadalom fogalmát a szűk kisebbségedre! Nem te vagy a magyar társadalom, hanem csak része vagy annak, mint mindenki más. A magyar társadalom döntő többségét egyáltalán nem érdekelte sem a meleg téma, sem a drag queen téma egészen addig, amíg rá nem épült a gyűlöletpropaganda. És miután ezt ilyen szépen megtervezetten felépítették, még mindig nem az egész magyar társadalom "hány sugárban az ilyen alakoktól", hanem a társadalom azon peremre szorult néhány ezer fős kisebbsége, nevezzük széljobbnak őket, akik alapjáraton fogékonyak mindenféle kisebbségek elleni gyűlölködésre, antiszemitizmusra, xenofóbiára, homofóbiára, rasszizmusra, miegyébre. Értsd: nem a magyar társadalom hány sugárban, csak a széljobbon lévő hangos, erőszakos kisebbség. A többiek pont lesz.rják az egészet.

A kérdésre válaszolva pedig: Mi alapján lehet azt megítélni, hogy szükség van-e valamire vagy sem? Van akinek igen, másoknak meg nem. Nekem speciel nem befolyásolja az életemet egyetlen drag queen jelenléte sem. Ellenben a homofóbok, széljobberek, náci ideológiát vallók annál inkább befolyásolják az életem minőségét. Akkor ilyen alapon rájuk mi szükség van? Nyilvánvalóan nekem semmi, nekem csak púp a hátamon mind. Másoknak meg épp erre van szüksége. Akkor kinek a szava dönt? Egy az egy ellen.

2023. aug. 3. 16:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!