Balosok, szerintetek a társadalomnak tényleg szüksége van a drag queen-ekre?
Szükség? Nincs rájuk.
Csinálják nyugodtan? Csinálják.
Elítélendőek ezért? Nem.
"Ezek azért elég meredek dolgokat csinálnak, a hétköznapi élettől nagyon távol állnak."
Ahogy a fideszesek és mihazánkosok is elég meredek dolgokat csinálnak, ami a hétköznapi élettől elég távol állnak.
Kezdjük velük, mivel ők többen vannak, ha már meg akarjuk ítélni, hogy kik kellenek és kik nem.
Szerintem ezek már a balosoknak is púp a hátán, mert tudják, hogy a magyar társadalom sugárban hány az ilyen alakoktól.
Viszont szembemenni sem mernek vele, mert azzal a saját politikai közösségükből iratkoznának ki, aminek ez a beteges lobbi már szerves része.
Annyit tudnak tenni, hogy a melegházasság témájába pl. nem állnak bele és kerülik a témát ott, ahol lehet.
"ezek már a balosoknak is púp a hátán, mert tudják, hogy a magyar társadalom sugárban hány az ilyen alakoktól"
Ne sajátítsd ki a magyar társadalom fogalmát a szűk kisebbségedre! Nem te vagy a magyar társadalom, hanem csak része vagy annak, mint mindenki más. A magyar társadalom döntő többségét egyáltalán nem érdekelte sem a meleg téma, sem a drag queen téma egészen addig, amíg rá nem épült a gyűlöletpropaganda. És miután ezt ilyen szépen megtervezetten felépítették, még mindig nem az egész magyar társadalom "hány sugárban az ilyen alakoktól", hanem a társadalom azon peremre szorult néhány ezer fős kisebbsége, nevezzük széljobbnak őket, akik alapjáraton fogékonyak mindenféle kisebbségek elleni gyűlölködésre, antiszemitizmusra, xenofóbiára, homofóbiára, rasszizmusra, miegyébre. Értsd: nem a magyar társadalom hány sugárban, csak a széljobbon lévő hangos, erőszakos kisebbség. A többiek pont lesz.rják az egészet.
A kérdésre válaszolva pedig: Mi alapján lehet azt megítélni, hogy szükség van-e valamire vagy sem? Van akinek igen, másoknak meg nem. Nekem speciel nem befolyásolja az életemet egyetlen drag queen jelenléte sem. Ellenben a homofóbok, széljobberek, náci ideológiát vallók annál inkább befolyásolják az életem minőségét. Akkor ilyen alapon rájuk mi szükség van? Nyilvánvalóan nekem semmi, nekem csak púp a hátamon mind. Másoknak meg épp erre van szüksége. Akkor kinek a szava dönt? Egy az egy ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!