Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Össze vagyok zavarodva a...

Össze vagyok zavarodva a baloldallal kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Eddig a kormányt azért szidták,mert bevándorlás ellenes.

Most meg azért szidják mert külföldi munkavállalókat hozatna az országba.

Most akkor a baloldalnak mik a nézetei? bevándorláspártiak is,de emellett ellenzik a bevándorlást is. Miért nem tudják eldönteni,hogy mit akarnak?

(az,hogy a fidesz úgy váltogatja politikáját,mint a kaméleon a szinét, azt már megszoktuk, de így sose tudjuk leváltani a kormányt,ha az ellenzék is PONT ugyanilyen szar,hogy nincs stabil véleménye egy adott dologról).

most akkor mivan a baloldallal?

2023. aug. 2. 09:55
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
18%
Ők bármit fikáznak, akármit is csinál a kormány, ugyanez volt az ársapkákkal.
2023. aug. 2. 09:56
 2/23 anonim ***** válasza:
97%
Jó kérdés, én még mindig azt nem hiszem el, hogy emberek elhitték, hogy MZP óvodásokat akar átoperáltatni :D
2023. aug. 2. 09:57
 3/23 anonim ***** válasza:
91%

Pontosan hol találkoztál azzal, hogy a baloldaliak azért szidják a kormányt, hogy fúj jönnek a migránsok mi ilyet nem akarunk, és véletlenül se azért, hogy rámutassan ak a Fidesz milyen pofátlanul hazudik és hozza be a migránsokat miközben gyűlöletkampányt folytat a menekültek ellen?

Ugyanez Szájernél is tisztázva lett már, nem az a gond, hogy meleg, hanem hogy közben a fidesz gyűlöletpolitikát folytat a melegek ellen, miközben még az alapítótagok között is melegek vannak.

2023. aug. 2. 09:57
 4/23 anonim ***** válasza:
95%

Hogy lehet ennyi baromságot összehordani :D

Volt, hogy haveromnak ellopták a kabátját a diszkóban értékes volt kihívta a rendőröket. 10 évvel később ő volt az, aki egy kabátlopási ügybe keveredett.

Kb. ugyanilyenek az állításaid az ellenzékről. Aljas és vagy buta az ilyen ember.

2023. aug. 2. 10:00
 5/23 A kérdező kommentje:

3-as

kb 2014-2015 től kezdve a balosoktól sokszor érte kritika a kormányt a migránsellenes intézkedései miatt.

Az Európai parlamentben is szólaltak már fel anno migránsügyben a kormany ellen. csak vissza kell emlékezni

2023. aug. 2. 10:04
 6/23 anonim ***** válasza:
96%
Nem a vendégmunkásokkal van a problémánk, hanem a kormány képmutatásával. Hogy bort iszik és vizet prédikál. Évekig építette fel a bevándorlásellenes kampányát, ezek után szerintem jogosan kérhető számon, hogy akkor most miért hoz be tömegesen bevándorlókat. Az pedig nem válasz, hogy az csak az illegális bevándorlókra vonatkozott, mert amikor azt mondták, hogy "Magyarország nem lesz bevándorlóország", vagy "ha Magyarországra jössz, nem veheted el a magyarok munkáját", abban a legális bevándorlók is benne voltak.
2023. aug. 2. 10:05
 7/23 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem eléggé össze lehetsz zavarodva, kiváltképp azért, mert nincs is olyan, hogy baloldal. Önmagában hibás a kérdés.
2023. aug. 2. 10:05
 8/23 A kérdező kommentje:

4-es.

melyik állításom szól 10 évre?

a fidesz évente változtat a politikáján,ha úgy akarja.

de a baloldal eddig legalább stabilan migranspártiak voltak, tudtuk,hogy mit vallanak stb.

erre most egyszerre bevándorlás pártiak és bevándorlás ellenesek.

ezt a részét nemértem most.

a migránsok jöhetnek, de a külföldi munkavállalók nem? mi a különbség azon kívűl,hogy az utóbbi max 2 évet lehet itt?

2023. aug. 2. 10:07
 9/23 A kérdező kommentje:

7-es.

én inkább azt látom,hogy jobboldal nincs.

a fidesz is csak egy áljobboldali párt aki nemzeti jelszavak mögé bújva politizál.

az összefogás pártjai meg baloldaliak.

2023. aug. 2. 10:09
 10/23 anonim ***** válasza:
95%
Nem vagyok jobboldali, igy azzal kapcsolatban nem tudok nyilatkozni, de baloldali, liberális emberként azt ki tudom jelenteni, hogy olyan, hogy magyar baloldal nem létezik. A kérdés és a vele kapcsolatos állitások is paradoxon. Nincs olyan, hogy magyar baloldal.
2023. aug. 2. 10:14
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!