Össze vagyok zavarodva a baloldallal kapcsolatban?
Eddig a kormányt azért szidták,mert bevándorlás ellenes.
Most meg azért szidják mert külföldi munkavállalókat hozatna az országba.
Most akkor a baloldalnak mik a nézetei? bevándorláspártiak is,de emellett ellenzik a bevándorlást is. Miért nem tudják eldönteni,hogy mit akarnak?
(az,hogy a fidesz úgy váltogatja politikáját,mint a kaméleon a szinét, azt már megszoktuk, de így sose tudjuk leváltani a kormányt,ha az ellenzék is PONT ugyanilyen szar,hogy nincs stabil véleménye egy adott dologról).
most akkor mivan a baloldallal?
"Eddig a kormányt azért szidták,mert bevándorlás ellenes."
Talán ha nem csak a kormányzati hirdetésekből tájékozódnál, akkor ennél szofisztikáltabb véleményed lenne.
Eleve 5 kvázi baloldali párt van. Tudom bonyolult elképzelni, de 5 párt áltlában 5 félét mond, Magyarországon 10 félét.
Lehet, hogy mind hülyeség, de attól még próbálnak valamit gondolni világról, mégha nem is sok sikerrel.
8,9
Gondolod rágódok tovább a gumicsontodon? Ha nem értetted elsőre vagy buta vagy aljas vagy egyik esetben sem kívánok veled vitázni :D
Soha nem szidták amiatt mert bevándorlás ellenes.
A menekült válság kezelésére adott válaszait kritizálták.
"kb 2014-2015 től kezdve a balosoktól sokszor érte kritika a kormányt a migránsellenes intézkedései miatt"
Mármint azokról az intézkedésekről, amik biztosították, hogy embertelen körülmények között lehessen őket tartani annak ellenére, hogy kereszténynek hazudja magát a kormány.
Ezt pártállástól függetlenül elvárom mindenkitől, hogy ezért kritizálja a kormány, mert ez alap, ha valaki magát kicsit is gerinces embernek tartja.
"de a baloldal eddig legalább stabilan migranspártiak voltak, tudtuk,hogy mit vallanak stb."
Egyébként sosem voltak azok. Talán a párbeszéd volt egyedül egyértelműen migránspárti.
13-as.
azok a válaszok nem válaszok a kérdésemre.
azokat a válaszokat én is ismertem,nekem az volt a kérdésem,hogy akkor most miért elleneznek olyat,amit eddig támogattak?
19
Én is össze vagyok zavarodva.
2001-ben orbán hatalmon több millió bevándorlót várt az országba, 2015-ben azt mondta ide nem kell bevándorló nem vehetik el a magyarok munkáját 2023-ban meg ismét kell a bevándorló több100ezer.
Össze vagyok zavarodva teljesen.
Az ellenzék az illegális migrációt soha nem támogatta, az üldözöttek háború elől menekülők befogadása pedig nyugati és keresztényi értékek.
de álkeresztények persze nem értik mint orbán
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!