Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Össze vagyok zavarodva a...

Össze vagyok zavarodva a baloldallal kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Eddig a kormányt azért szidták,mert bevándorlás ellenes.

Most meg azért szidják mert külföldi munkavállalókat hozatna az országba.

Most akkor a baloldalnak mik a nézetei? bevándorláspártiak is,de emellett ellenzik a bevándorlást is. Miért nem tudják eldönteni,hogy mit akarnak?

(az,hogy a fidesz úgy váltogatja politikáját,mint a kaméleon a szinét, azt már megszoktuk, de így sose tudjuk leváltani a kormányt,ha az ellenzék is PONT ugyanilyen szar,hogy nincs stabil véleménye egy adott dologról).

most akkor mivan a baloldallal?

2023. aug. 2. 09:55
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

#19: "nekem az volt a kérdésem,hogy akkor most miért elleneznek olyat,amit eddig támogattak?"

De ha egyszer nem elleneznek olyasmit, amit eddig támogattak, akkor nem tudunk mást mondani, mint amit mondunk, hogy nem igaz a kijelentés. De küldj akkor forrást, ami igazolja az állításodat.

Amúgy ajánlom figyelmedbe a 20-as által küldött linket.

2023. aug. 2. 11:31
 22/23 anonim ***** válasza:
93%

"kb 2014-2015 től kezdve a balosoktól sokszor érte kritika a kormányt a migránsellenes intézkedései miatt."

Naná. A kerítésen- amit rabokkal gyártattak - gennyesre keresték magukat.

A budapestig eljutott, de továbbutazni szándékozó migrikből ingyencirkuszt csináltak a keletiben, mindezt úgy hogy Orbán haverja buszoztatta a csőcseléket a határhoz orosz és török hátszéllel... Majd ezután életbe is lépet a migrációs vészhelyzet és a teljhatalom.

Ezt nem kellett volna kritizálni? Hááát jó...

2023. aug. 2. 12:27
 23/23 anonim ***** válasza:
Mert neked még nem tűnt fel, hogy az Orbán fáziskésésben van mert másokkal foglalkozik.
2023. aug. 2. 13:17
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!