A németeknél már tényleg annyira durva a migránshelyzet, hogy az emberek fele stranda sem mer menni, vagy butaságokat beszél ez a lány?
32. Nem. Én Magyarországon élek.
Meg is él a magyar ember.. Ja várj: Kivéve, ha tanár, orvos, rendőr, mentő, kukás, akkor nem.
És persze, hogy tele volt vasárnap Révfülöp, mivel Balaton átúszás volt.
Ja, és a Balaton, mint strandolási lehetőség ma már annyit jelent, hogy bemegy az ember a konzervatív álkeresztény öregemberek által telepisált vízbe, utána kimész, megszáradsz, elmész egy méregdrága étterembe, ahol cserébe legalább jó szar az étel, és nincs rendes pincéri kiszolgálás sem.
Németországan mint ha ennél kicsit jobb lehetőségek is lennének. Vagy tévednék?
"És persze, hogy tele volt vasárnap Révfülöp, mivel Balaton átúszás volt."
De nem két hete, ha figyelmesen olvastál volna.
Hú, de csúnya dolgok mennek a videón, egy csapat férfi fürdik!
Húgom kint él Münchenben több, mint 10 éve, én is voltam kint nála, de semmi rendkívülit nem láttam.
"...méregdrága étterembe, ahol cserébe legalább jó szar az étel, és nincs rendes pincéri kiszolgálás sem.
Németországan mint ha ennél kicsit jobb lehetőségek is lennének. Vagy tévednék?"
Hát eddig nem sikerült németországban a nord vagy ostseen vitorláznom, a balatonon bármikor odamegyek füreden és bérlek.
Revfülöpön a sajtos-tejfölös lángos 1800 Ft, németeknél a legutolsó kis stadfesten 6 euróért veszem.
Abban igazad van, hogy a 17 fokos nordsee nagyobb mint abalaton, és az a pár helybeli nyugger, aki úgy úszkál menne mint a zalakarosi termálban, az nem pisálja tele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!