A németeknél már tényleg annyira durva a migránshelyzet, hogy az emberek fele stranda sem mer menni, vagy butaságokat beszél ez a lány?
Vannak gondok a migrikkel Németországban ez tény!
De ennyire azért nem durva.
Ez a úgyis valami fideszsz@r "Magyarországon ez sohasem fordulhat elő" nem a fenét nem mikor cigók erőszakoltak meg nőket az mennyivel másabb.
Nem is muszály nő legyen egy fiú haverom kiskorunkban szexuálisan baxtatták magyarul megcopatták a cigók, voltak szegényre vagy öten.
Itt máris bukik amit a nénike mond...
Mindenhol a világban vannak problémák.
Nem biztos!
Ha a magyarok összefognak ki lehet innen verni őket.
Igazából a népi elégedetlenség kell csak hozzá...
Nem az ilyen kis tüntikézésekre gondolok, hanem, hogy szó szerint ki kell őket kergetni.
Hidd el senki sem akar egy olyan országban élni ahol agresszívak a helyi lakosok...
Persze ez csak akkor állja meg a helyét ha kezelhetetlenek.
24,
Egyet is értek veled, csak módját , hogyanját nem látom..mint megoldást. + azt sem, hova "tüntetnék" el őket
Ez most tulajdonképpen ez most olyan kérdés, ahol tagadni kell a tényeket a cukorkáért (zöld)?
Mert amit objektíven állítottam, hogy kicsit kormánypropaganda a fenti videó, de azért van némi alapja, egyből le lett pontozva, mert nem tagadtam és nem ferdítettem a tényeket, amit videóval alá is támasztottam.
Mellesleg szerintem a magyar videóban az általam linkeltből vágtak be részletet.
Gondolom a városon kívül nemjárt liberrált jobban látja a német helyzetet, mint én idekint, hogy felülbírálja.
27 na pont az ilyen kommentek vannak lehúzva. Hogy merészeled azt állítani, hogy nem minden hazugság? Mi az hogy csak eltúlozza? 🤬
🤣😂
Nem tudom ki mi alapján pontoz itt.
Engem is lepontoznak sokszor.
Hiába azt írom amit látok, tapasztalok.
Ha ez nem a képernyőröl jön el sem hiszik vagy nem akarják vagy nemtudom..
Mi németből jöttünk haza.
Láttam ezt-azt.
Helyek ahol megfordultam: Lübeck, Essen, Erfurt, Frankfurt am Main, Bremen, Regensburg...
A többire nem emlékszem.
Thüringenben elég sz@r volt a helyzet a migrikkel leginkább a fiatal suhancokkal volt baj.
Rakoncátlankodtak, terrorizálták a német kölyköket a játszin meg hasonlóak.
A plázában csak ilyen pokrócos, csuhásokat lehetett látni, német szót alig lehetett hallani.
A többi megyékben inkább a törökök voltak "sokan".
Ennek fényében írtam a 22es hszt.
29 Türingia pedig viszonylag jó, mert szegények, keletiek. Ott 15 éve is inkább az volt a probléma, hogy a munkanélküli lecsúszott réteg a külföldieket okolta. Pl. Lobedában nem volt ajánlatos külföldiül megszólalni. Erfurtot szeretem.
Hannover környéként lengyel meg orosz van sok, velük jól ki lehet jönni.
Délen (Regensburg, Fürth és társai) tapasztaltam már régen is, hogy szinte csak kendős van.
A magyaroknál már tényleg durva az inflációhelyzet, hogy az emberek fele strandra sem mer menni?
Ezt viszont meg tudom válaszolni: Igen. És ahelyett, hogy ezzel foglalkoznánk, rögtön a gonosz nyugatra mutogattok (Ahol egyébként meglepő módon valahogy csak eléldegélnek az emberek)
31 te "nyugaton" élsz? Én igen.
"Ahol egyébként meglepő módon valahogy csak eléldegélnek az emberek"
Én pedig azt látom innen kintről, hogy lyalygattok, de mégis valahogy megélnek magyarországon az emberek valahogy.
És 2 hete hétközben révfülöpön minden tele volt. Vasárnap délben már inkább elindultam haza, mert az utakon is kezdtek megbolydulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!