Lenne igény szerintetek egy blogra, ami Németországból testközelből mutatja be a migránshelyzetet?
3 városban éltem kinn Németországban az utóbbi 5 évben, kétszer költöztem, volt NDK-s részen AFD által uralt területen éltem 2-3 évet, Berlinben is laktam egy ideig, most pedig a nyugati részen vagyok.
Tehát úgy gondolom, tudom mi a dörgés és az igazság, és talál le lehetne írni az utókornak.
Lenne erre igény otthon? Mi a véleményetek?
Szerinted mit jelent az a szó, hogy migráns?
(csak, hogy mennyire lennél objektív)
6.: De az index, 444 stb ők nem élnek itt. Ha néha kiugranak autóval és szétnéznek illetve olvassák a a nyugati liberális médiát az azért enm olyan mintha évek óta itt élnél 3 különböző helyen.
5.:
Mit jelent a migráns?
Sajnos Kb ahány ember annyiféle jelentést fogad el, keverik összevissza a bevándorló, migráns, menekült, stb fogalmakat, ahogy a szél fúj...
Többek között ezeket is tisztába lehetne tenni egy blogon.
8.:
Ne aggódj, meg a hátsó felemet, se merem egyedül kitötölni.:)
Nem, a migráns egy pontosan definiált fogalom. Akkor is, ha a többség nem ismeri a jelentését és minden baromságot beleképzel (mint a liberalizmus).
Lényegében bárki, aki önként elhagyja az addigi lakhelyét (nem összekeverendő a menekülttel, aki üldöztetés hatására teszi ezt). Ez nem csak országhatárokon keresztüli utazásra, hanem akár csak városon belülre is vonatkozik.
Szóval kérdező, amúgy még te is az vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!