Lenne igény szerintetek egy blogra, ami Németországból testközelből mutatja be a migránshelyzetet?
3 városban éltem kinn Németországban az utóbbi 5 évben, kétszer költöztem, volt NDK-s részen AFD által uralt területen éltem 2-3 évet, Berlinben is laktam egy ideig, most pedig a nyugati részen vagyok.
Tehát úgy gondolom, tudom mi a dörgés és az igazság, és talál le lehetne írni az utókornak.
Lenne erre igény otthon? Mi a véleményetek?
10.:
Pontosam ilyen kérdéseket, lehetne a blogon értelmesen kulturáltan, intelligens emberek módjára megvitatni.
Természetesen egymás véleményét tisztelve.
A fél országot bannolni kéne azon az oldalon, mert kultúráltan nyilatkozni ebben a témában nehezére esik sok midnenkinek. Akik libsiznek meg o1g-znek, azok nem kultúráltan kommunikálnak, hanem ocsmány módon vágnak a másik fejéhez olyan dolgokat, amiket a másik nem is említett.
Itt is rögtön jelentkezett az, hogy "liberális" valaki, aki objektíven akar beszélni róla és nem a kormány propagandát akarja terjeszteni.
Hát személy szerint engem érdekelne egy ilyen oldal, ha tényleg objektíven mutatná be a migránsok helyzetét, de kétlem, hogy a legtöbb ember képes lenne kulturáltan társalogni.
Túl sok ember van aki szerint némely migráns csoportok vállalhatatlan és embertelen viselkedése csak a Fidesz kitalációja, és szintén túl sokan vannak akik szerint az összes migráns egy gyilkos vadállat akit vissza kéne zavarni onnan ahonnan jöttek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!