A németeknél már tényleg annyira durva a migránshelyzet, hogy az emberek fele stranda sem mer menni, vagy butaságokat beszél ez a lány?
12,
2008-ban német férfihez ment feleségül..nem dolgozni ment.
Természetesen már ott dolgzik.
15, mondjuk otthon biztos tudjátok, hogy milyen is a jó közbiztonság azok után, hogy sorra engedik el a börtönökből az elitélt bűnözőket, de, ha ez nem lenne elég, ott van még mellé Érd, Ózd, Miskolc, vagy egész Borsod megye.
Nem hiszem, hogy a közbiztonsággal minden rendben lenne otthon.
15
Jobb a munkalehetőség?? :DD Érdekes. A közbiztonság nem feltétlenül? Micsoda határozott állítás és én nem értem :DD
De idegesítően beszép ez a spiné.
Ha a barátnőmnek ilyen idegesítő hangja lenne, akkor inkább héliumos lufit szivatnék vele.
Ez mennyire alja már, ripost meg magyar nemzet cikkekre hivatkozik :DDDDDD
Amúgy azon a videón, amiből bevágott 2 egész másodpercet, mit is kéne látni?
Emberek szaladnak valahonnan valahová, ebből milyen következtetést kéne levonni?
Én még abban sem vagyok biztos, hogy ez Németországban van, mert azt leszámítva, hogy a kamerázó embertől elhangzik egy Scheiße, erre más nem utal, kamerázhatta egy német turista ezt bárhol a világon.
Azt meg pontosan tudjuk, hogy a NER-média folyamatosan hamisít, rendszeresen csinálják a köztévén, a tv2-n, meg a NER-influenszer csatornákon, hogy bemutatnak egy videót, amiről azt hazudják, hogy valahol készült, és valakik csinálnak valamit, és rendszeresen lebuknak vele, hogy a videó nem ott készült, nem akkor készült, és nem is az történik, mint amit hazudnak.
Emlékezetes, amikor bemutattak egy felvételt, miszerint migráncsok verik a derék európai embereket, aztán kiderült, hogy a videó évekkel korábban készült, és nem is európai országban, hanem dél-afrikában.
A másik nagy buktájuk, amikor a retardált ufó-hívő Spöttle arról mutogatott egy felvételt, hogy az ukránok kazettás bombákkal szórják a donbaszi orosz civil lakosságot, arról is kiderült, hogy az a felvétel valójában évekkel korábban készült Szíriában, és épphogy az orosz légierő szórja kazettás bombákkal Aleppó városát.
Na szóval ennyit a NER média hitelességéről.
Mellesleg él sok ismerősöm Németországban, szoktunk is beszélgetni néha erről a migráns témáról, és bár nem tetszik nekik a sok bevándorló, de ilyet még nem hallottam tőlük, hogy a migráncsok miatt nem lehet már strandra se menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!