Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A németeknél már tényleg...

A németeknél már tényleg annyira durva a migránshelyzet, hogy az emberek fele stranda sem mer menni, vagy butaságokat beszél ez a lány?

Figyelt kérdés
[link]

2023. júl. 26. 07:10
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
82%
10 Milyen érdekes és a lányod nem látja hogy itthon sokkal jobb mégis kint él? A kitalált gyerekek már csak ilyenek, süketek és vakok :D
2023. júl. 26. 08:08
 12/39 anonim ***** válasza:
93%
#10 És a lányod tervez hazajönni?
2023. júl. 26. 08:09
 13/39 anonim ***** válasza:
81%

12,

2008-ban német férfihez ment feleségül..nem dolgozni ment.

Természetesen már ott dolgzik.

2023. júl. 26. 08:12
 14/39 anonim ***** válasza:
0%
Én falum a csak osztrák ne looj táblák vannak.
2023. júl. 26. 08:13
 15/39 anonim ***** válasza:
15%
Megerősítem. A hír igaz.
2023. júl. 26. 08:21
 16/39 anonim ***** válasza:
7%
15 az nem igaz, hogy kint jobb a munkalehetőség. Pont ott rosszabb.
2023. júl. 26. 08:22
 17/39 anonim ***** válasza:
89%

15, mondjuk otthon biztos tudjátok, hogy milyen is a jó közbiztonság azok után, hogy sorra engedik el a börtönökből az elitélt bűnözőket, de, ha ez nem lenne elég, ott van még mellé Érd, Ózd, Miskolc, vagy egész Borsod megye.

Nem hiszem, hogy a közbiztonsággal minden rendben lenne otthon.

18/39 anonim ***** válasza:
19%

15

Jobb a munkalehetőség?? :DD Érdekes. A közbiztonság nem feltétlenül? Micsoda határozott állítás és én nem értem :DD

19/39 anonim ***** válasza:
71%

De idegesítően beszép ez a spiné.

Ha a barátnőmnek ilyen idegesítő hangja lenne, akkor inkább héliumos lufit szivatnék vele.

2023. júl. 26. 08:34
 20/39 anonim ***** válasza:
79%

Ez mennyire alja már, ripost meg magyar nemzet cikkekre hivatkozik :DDDDDD

Amúgy azon a videón, amiből bevágott 2 egész másodpercet, mit is kéne látni?

Emberek szaladnak valahonnan valahová, ebből milyen következtetést kéne levonni?

Én még abban sem vagyok biztos, hogy ez Németországban van, mert azt leszámítva, hogy a kamerázó embertől elhangzik egy Scheiße, erre más nem utal, kamerázhatta egy német turista ezt bárhol a világon.

Azt meg pontosan tudjuk, hogy a NER-média folyamatosan hamisít, rendszeresen csinálják a köztévén, a tv2-n, meg a NER-influenszer csatornákon, hogy bemutatnak egy videót, amiről azt hazudják, hogy valahol készült, és valakik csinálnak valamit, és rendszeresen lebuknak vele, hogy a videó nem ott készült, nem akkor készült, és nem is az történik, mint amit hazudnak.

Emlékezetes, amikor bemutattak egy felvételt, miszerint migráncsok verik a derék európai embereket, aztán kiderült, hogy a videó évekkel korábban készült, és nem is európai országban, hanem dél-afrikában.

A másik nagy buktájuk, amikor a retardált ufó-hívő Spöttle arról mutogatott egy felvételt, hogy az ukránok kazettás bombákkal szórják a donbaszi orosz civil lakosságot, arról is kiderült, hogy az a felvétel valójában évekkel korábban készült Szíriában, és épphogy az orosz légierő szórja kazettás bombákkal Aleppó városát.

Na szóval ennyit a NER média hitelességéről.

Mellesleg él sok ismerősöm Németországban, szoktunk is beszélgetni néha erről a migráns témáról, és bár nem tetszik nekik a sok bevándorló, de ilyet még nem hallottam tőlük, hogy a migráncsok miatt nem lehet már strandra se menni.

2023. júl. 26. 08:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!