Milyen a "migránshelyzet" Nyugat-Európában?
Nem, egyáltalán nem olyan.
Konkrétan sokkal több a bűnözés teszem azt Budapesten, mint Bécsben vagy Münchenben. pont.
Meg még tán annyi, hogy ha valóban olyan szar lenne itt élni (München), akkor nem özönenének ide az emberek a világ minden tájáról (köztük Magyarországról is).
Én Londonban élek, híresen sok bevándorló él itt, szóval igen "durva".
Mondjuk Szír és iraki migráns nincs sok a környéke3men, inkább indiak vannak rengetegen nyugat Londonban. Csak az én házamban (6 szobás)4-5 indiai lakik, egy kenyai meg én.
Ezen kívül sok a kelet európai migráns is, főleg lengyel magyar román.
Balhét nem sokat láttam, de azt mind angolok nyomatták egymás között.
Nagyon jó. Mindenhol welkám refudzsisz van, ők meg jókisfiúk. Háhá.
Nyilván ahol kecskeszurisok sincsenek, probléma sincs. Olyanok, mint a hazai dikmánok kb. Sokat számít a koncentráció, nyugaton nálunk is jobb mint keleten. Nyilván ahol többen vannak, gettósodnak, ott azért nem fognak adakozni a helyieknek.
"Tényleg olyan durva a helyzet, ahogy azt a "közszolgálati" média beállítja?"
Annál azért kicsivel durvább. Ők elég sok mindent elkendőznek.
"Az uncsim barátnője Németországban fél egyedül kimenni, mert sok a késelés"
Akkor hogy menne ki franciában?
Hát figyi amit az m1-en nyomatnak azon túl hogy gyógyszerre isznak a szerkeztőségben, és lehoznak ilyen híreket, miszerint londonban rettegnek az angolok, meg vannak "no go zónák" ahova a rendőrök félnek bemenni nettó baromság. Igen vannak fiatal bandák, meg létezik a knifecrime, de nem ártatlan fehér angolokat támadnak, hanem egymást ritkítják. A muszlimok meg szelídek mint a kölyökcica, még a fejüket is elfordítják ha rájuk nézel, eszükben nincs megtámadni.
Szóval szerintem nem olyan a helyzet mint ahogy az emegyen megálmodják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!