Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A kocsmai b.zizás része a...

A kocsmai b.zizás része a vidéki magyar kultúrának?

Figyelt kérdés
Ahányszor falusi kocsmában járok, szinte mindig előkerül az LMBTQ téma és egy jó kis b.zizás kerekedik belőle. Az idős bácsik is azt mondogatják milyen jó volt régen, mert nem volt vonulgatás, hanem szépen kussban voltak.

2023. júl. 23. 22:24
1 2 3 4 5 6
 1/59 anonim ***** válasza:
92%
Nem tudom miért szűkíted le a kört a falusi kocsmákra. Pl. a Kőbánya-Kispesti aluljáróban is találkozhatsz ilyesmivel.
2023. júl. 23. 22:29
 2/59 anonim ***** válasza:
41%
Ezek az emberek soha, semmire nem vitték, az életük egy balkáni alsóközéposztálybeli ország falujára korlátozódik le, ahol vizezett mérget iszogatnak. Tulajdonképpen kb mindegy is, mit mondanak, mert általában az intellgienciahányadosuk kb a 0-hoz közelít.
2023. júl. 23. 22:30
 3/59 anonim ***** válasza:
47%
Bizony a korral jár a bölcsesség - a kocsmai vén búzák már tapasztalatból tudják, hogy mennyivel jobb volt nekik régen, mikor nem kellett vonulgatni, hanem a gyógyfürdőben lerendezték egymást a pajtásokkal. Ma meg mi van? Pride, gyűlölködés, szivárványos zászló - nem jó ez a melegeknek.
2023. júl. 23. 22:37
 4/59 Páncélos szúnyog ***** válasza:
11%

Jó estét kívánok!

Megpróbálok a legjobb tudásom szerint válaszolni. :)

Én azt vallom és tudom (már pedig jól tudom), hogy régebben sokkal kevesebb meleg volt vagy egyáltalán nem is volt. Ha valaki veszi a fáradtságot és hajlandó időt beleölni az utánajárásnak, akkor megfogja érteni az egésznek a lényegét. Lényegében amióta vége lett a 2. világháborúnak azóta exponenciálisan növekszik az aberáltak száma. És, hogy miért? Azért mert a nyugati "Sorosista" hatalmak rájöttek arra, hogyha túltenyészet van belőlük úgy egyre kisebb az esélye egy nagyobb vagy akár egy újabb világháború kitörésének. Egyébként ezért is üldözik a melegeket Oroszországban csak hát az újságok terelnek, hazudoznak. Visszatérve, hogy miért b.uziznak az öregek a kocsmákban, erre egy nagyon egyszerű válaszom van, még pedig azért mert amikor ők voltak fiatalok akkor még nem voltak melegek, viszont nem szeretik a változást ezáltal a nyugati trendeket nehezebben tudják megemészteni.

2023. júl. 23. 22:39
 5/59 anonim ***** válasza:
45%
Az LMBTQP-t csak a hatalom nyomja és a woke cenzúrázza nyugaton.Senkinem sem tetszik. Lehet látni, amikor draqQueennel reklámoznak egy menő sört az majdnem csődbe megy utána. Van egy "értelmiségi" réteg, akiket megvettek olyan dumával, hogy ez haladó, progresszív és van az egyszeri ember, aki nem hallgat másra. Ő maga paraszti ésszzel gondolkozik . Én Einstennek hiszek. [link]
2023. júl. 23. 22:41
 6/59 anonim ***** válasza:
82%
Én ilyenkor, amikor egy csapat mindenhez "szakértő" személy összpontosít egy ilyen jellegű témához, azon gondolkodom, hogy a csapatot nem-e azért ízgatja e téma, mert érintettek benne többen is, csak egymás elől is kamukáznak?
2023. júl. 23. 22:42
 7/59 anonim ***** válasza:
85%
Ritkán járok ilyen helyekre, igazából ahova évente egyszer beteszem a lábam kajálni meg egy kicsit inni, ott a tulaj nem tartja vissza magát egy kis zsidózástól.
2023. júl. 23. 22:45
 8/59 anonim ***** válasza:
61%
Ezeket a prid-os arcokat én is leb.zizom! Aki a négy fal között tartja a magánéletét azzal meg nem foglalkozom.
2023. júl. 23. 22:56
 9/59 anonim ***** válasza:
13%

#6 Dehogy gondolkodsz ezen, ennyire azért nem vagy buta.

Az LMBTQ mozgalom célja a polgárpukkasztás, a káoszkeltés, amivel a normális emberek agyát hivatottak átmosni.Ne tagadd, mivel akkor nem nyomnák ezt mindenhol "érzékenyítés" címén.Az aberráltaknak, melegeknek nyilván nem magukat kell elfogadni, nem ők a célközönség.Hanem a heteroszexuális felnőttek, valamint a gyerekek, akik még semmit nem értenek a szexualitással kapcsolatban.

Mivel már sajnos ez is olyan közéleti téma, mint bármi más, mivel ennek a lobbinak ez a lényege, nem értem miért tartod furcsának, hogy erről beszélnek az emberek?Miért lenne már ettől mindenki transznemű, köcsög, esetleg egy transznemű köcsög?

Ha pl. sok a pedofil botrány és erről beszélnek az emberek, akkor ők a te logikáddal élve ugye mind pedofilok?

2023. júl. 23. 23:07
 10/59 anonim ***** válasza:
61%
Ember, már a gyerekek bumzizzák egymást az iskolában. Mit vársz?
2023. júl. 23. 23:09
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!