A kocsmai b.zizás része a vidéki magyar kultúrának?
Jó estét kívánok!
Megpróbálok a legjobb tudásom szerint válaszolni. :)
Én azt vallom és tudom (már pedig jól tudom), hogy régebben sokkal kevesebb meleg volt vagy egyáltalán nem is volt. Ha valaki veszi a fáradtságot és hajlandó időt beleölni az utánajárásnak, akkor megfogja érteni az egésznek a lényegét. Lényegében amióta vége lett a 2. világháborúnak azóta exponenciálisan növekszik az aberáltak száma. És, hogy miért? Azért mert a nyugati "Sorosista" hatalmak rájöttek arra, hogyha túltenyészet van belőlük úgy egyre kisebb az esélye egy nagyobb vagy akár egy újabb világháború kitörésének. Egyébként ezért is üldözik a melegeket Oroszországban csak hát az újságok terelnek, hazudoznak. Visszatérve, hogy miért b.uziznak az öregek a kocsmákban, erre egy nagyon egyszerű válaszom van, még pedig azért mert amikor ők voltak fiatalok akkor még nem voltak melegek, viszont nem szeretik a változást ezáltal a nyugati trendeket nehezebben tudják megemészteni.
#6 Dehogy gondolkodsz ezen, ennyire azért nem vagy buta.
Az LMBTQ mozgalom célja a polgárpukkasztás, a káoszkeltés, amivel a normális emberek agyát hivatottak átmosni.Ne tagadd, mivel akkor nem nyomnák ezt mindenhol "érzékenyítés" címén.Az aberráltaknak, melegeknek nyilván nem magukat kell elfogadni, nem ők a célközönség.Hanem a heteroszexuális felnőttek, valamint a gyerekek, akik még semmit nem értenek a szexualitással kapcsolatban.
Mivel már sajnos ez is olyan közéleti téma, mint bármi más, mivel ennek a lobbinak ez a lényege, nem értem miért tartod furcsának, hogy erről beszélnek az emberek?Miért lenne már ettől mindenki transznemű, köcsög, esetleg egy transznemű köcsög?
Ha pl. sok a pedofil botrány és erről beszélnek az emberek, akkor ők a te logikáddal élve ugye mind pedofilok?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!