Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A kocsmai b.zizás része a...

A kocsmai b.zizás része a vidéki magyar kultúrának?

Figyelt kérdés
Ahányszor falusi kocsmában járok, szinte mindig előkerül az LMBTQ téma és egy jó kis b.zizás kerekedik belőle. Az idős bácsik is azt mondogatják milyen jó volt régen, mert nem volt vonulgatás, hanem szépen kussban voltak.

2023. júl. 23. 22:24
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
26%
29,jajj de vicces,megérkeztünk,ja,a 13 éves szintedre,ahol azt hiszed,hogy a gyíkemberezéseddel,laposföldezéseddel győzöl meg bárkit.Közben meg egy csőlátású,rózsaszín buborékban élő szerencsétlen agymosott vagy.Falra hányt borsó veled vitatkozni.
2023. júl. 29. 12:17
 32/59 anonim ***** válasza:
30%
Hát persze, a tudjukkik uralják a világot, tudom. Akkor mi a baj az új világrenddel? Vagy jó így?
2023. júl. 29. 12:18
 33/59 anonim ***** válasza:
26%
Az lmbtq lények nem tudnak szaporodni,ez a lényeg,ezért vannak támogatva ezerrel,politikailag is.Ennek az agymosásnak az a lényege,hogy kevesebb fehér ember legyen.Pont.Most jöhet a sok lmbtq terelés,de ezt nem tudják cáfolni,fejre is állhatnak.
2023. júl. 29. 12:24
 34/59 anonim ***** válasza:
74%

Nah, már el is érkeztünk a fehér embert akarják kinyírni című ősrégi náci szólamokhoz is, haladunk.

Fekák nincsenek melegek, vagy mi? Fertőző a melegség?

2023. júl. 29. 12:27
 35/59 anonim ***** válasza:
28%

32,mert szerinted minden a véletlen műve és az óbán irányítja a világot? :D

Meg gonosz,lmbtq "ellenes" putyin?

Mi a baj az nwo-rel? :D

Látom,képben vagy...

2023. júl. 29. 12:28
 36/59 anonim ***** válasza:
30%

Én képben, tőled kérdezem

Az elit az valami fekák gyülekezete, ezért akarják kinyírni a fehér fajtád? Vagy miért? Jó sok szart olvastál össze. Ashtar kapitány mikor jön?

2023. júl. 29. 12:31
 37/59 anonim ***** válasza:
28%

34,na,már meg is érkeztünk a náci lemezedhez,most már ezt is sikerült elsütnöd.Szerintem azt sem tudod,hogy mi az,hogy "náci",de lapozzunk...

Érdekes,hogy folyamatosan fehéret öletnek fehérrel.Most is.Oroszország vs. NATO.Teljesen véletlenül,ugye,okosgyerek?

De vannak afrikai,meg ázsiai "meleg"-ek is,de ez min változtat?Ja,semmin.Megint el akartad terelni a szót a lényegről!Szánalmas.

Normálisként akarod beállítani a természetelleneset,nem fog menni,akkor sem,ha vért hugyozol.Na,ennyit erről.

2023. júl. 29. 12:36
 38/59 anonim ***** válasza:
52%

"na,már meg is érkeztünk a náci lemezedhez,most már ezt is sikerült elsütnöd.Szerintem azt sem tudod,hogy mi az,hogy "náci",de lapozzunk."

Nem én jajjgatok a fehér emberről, hanem te.

"

Érdekes,hogy folyamatosan fehéret öletnek fehérrel.Most is.Oroszország vs. NATO.Teljesen véletlenül,ugye,okosgyerek?"

Már Putin is a gonosz LMBTQ lobby bábja?

"De vannak afrikai,meg ázsiai "meleg"-ek is,de ez min változtat?" Szerinted az LMBTQ a fehéreket akarja kiírtani. Miért, immunis rá a fekete, vagy mi? Mi az összefüggés? :D

"a,semmin.Megint el akartad terelni a szót a lényegről!Szánalmas." Vagy csak van logikám, nem úgy mint neked :D

"Normálisként akarod beállítani a természetelleneset,nem fog menni,akkor sem,ha vért hugyozol.Na,ennyit erről."

Itt egyelőre egy biztos nem normális van, és az te vagy. ;D

2023. júl. 29. 12:43
 39/59 anonim ***** válasza:
26%

36,láthatóan fingod sincs a téged körülvevő világról.

Nem,nem olvastam össze "jó sok szart".Te viszont nem olvasol semmit,ez látszik.

Nem tudom,hogy hogy jönnek ide a feketék,de értelmes mondatot még nem olvastam a hülye kérdéseiden kívül.

Fehér fajtám?Miért te hova tartozol?Az lmbtq fajba,vagy mi,libtard?

2023. júl. 29. 12:45
 40/59 anonim ***** válasza:
52%
Hát hogyne, tereljél csak, nem kell válaszolni semmire... :D Pontosan tudom, hogy milyen szar konteokat olvastál össze, csak én nem vagyok gyakorló elmebeteg, mint te.
2023. júl. 29. 12:58
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!