A kocsmai b.zizás része a vidéki magyar kultúrának?
Nah, már el is érkeztünk a fehér embert akarják kinyírni című ősrégi náci szólamokhoz is, haladunk.
Fekák nincsenek melegek, vagy mi? Fertőző a melegség?
32,mert szerinted minden a véletlen műve és az óbán irányítja a világot? :D
Meg gonosz,lmbtq "ellenes" putyin?
Mi a baj az nwo-rel? :D
Látom,képben vagy...
Én képben, tőled kérdezem
Az elit az valami fekák gyülekezete, ezért akarják kinyírni a fehér fajtád? Vagy miért? Jó sok szart olvastál össze. Ashtar kapitány mikor jön?
34,na,már meg is érkeztünk a náci lemezedhez,most már ezt is sikerült elsütnöd.Szerintem azt sem tudod,hogy mi az,hogy "náci",de lapozzunk...
Érdekes,hogy folyamatosan fehéret öletnek fehérrel.Most is.Oroszország vs. NATO.Teljesen véletlenül,ugye,okosgyerek?
De vannak afrikai,meg ázsiai "meleg"-ek is,de ez min változtat?Ja,semmin.Megint el akartad terelni a szót a lényegről!Szánalmas.
Normálisként akarod beállítani a természetelleneset,nem fog menni,akkor sem,ha vért hugyozol.Na,ennyit erről.
"na,már meg is érkeztünk a náci lemezedhez,most már ezt is sikerült elsütnöd.Szerintem azt sem tudod,hogy mi az,hogy "náci",de lapozzunk."
Nem én jajjgatok a fehér emberről, hanem te.
"
Érdekes,hogy folyamatosan fehéret öletnek fehérrel.Most is.Oroszország vs. NATO.Teljesen véletlenül,ugye,okosgyerek?"
Már Putin is a gonosz LMBTQ lobby bábja?
"De vannak afrikai,meg ázsiai "meleg"-ek is,de ez min változtat?" Szerinted az LMBTQ a fehéreket akarja kiírtani. Miért, immunis rá a fekete, vagy mi? Mi az összefüggés? :D
"a,semmin.Megint el akartad terelni a szót a lényegről!Szánalmas." Vagy csak van logikám, nem úgy mint neked :D
"Normálisként akarod beállítani a természetelleneset,nem fog menni,akkor sem,ha vért hugyozol.Na,ennyit erről."
Itt egyelőre egy biztos nem normális van, és az te vagy. ;D
36,láthatóan fingod sincs a téged körülvevő világról.
Nem,nem olvastam össze "jó sok szart".Te viszont nem olvasol semmit,ez látszik.
Nem tudom,hogy hogy jönnek ide a feketék,de értelmes mondatot még nem olvastam a hülye kérdéseiden kívül.
Fehér fajtám?Miért te hova tartozol?Az lmbtq fajba,vagy mi,libtard?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!