Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kire szavaznál Tolnában most...

Kire szavaznál Tolnában most vasárnap?

Figyelt kérdés

tegnap 21:39
A kérdező szavazást indított:
Ágostol Pál Péter (Második Reformkor)
Dúró Dóra (Mi Hazánk)
Vilcsek Ernő (Független)
Dr. Csibi Krisztina (Fidesz)
Harangozó Gábor (Független)
Takács László (DK)
13 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
52%
Magyar Tolnában Magyar Pétert!🇭🇺
tegnap 21:40
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Nem vennék részt ezen a kiprovokált választáson, hanem otthon maradnék ahogy Magyar Péter mondta 🇭🇺
tegnap 21:44
 3/9 anonim ***** válasza:

#2. Báháháháhááááá :DDDD

Most már "nem kell részt venni", meg "kiprovokált választás", eddig meg ment a "tégláról téglára lebontjuk a rendszert". Tessék, itt lenne az első tégla, és mit csinál ez a csicskapárt? Jól nem bontja le. :DDD

tegnap 22:23
 4/9 anonim ***** válasza:
32%
Nyer a Fidesz, de nagyon
tegnap 22:50
 5/9 anonim ***** válasza:
Gondolom a sok buta ember a Csibi Krisztinára csak mert Fideszes, bár az első két provokatív válaszoló sem okosabb náluk. Eleve semmi köze nincs most MP-nek Tolnához amúgy is gáz az is aki őt ennyire hypolja. A DK, 2RK vagy a független jelöltek viszont jó képviselők szoktak lenni! Igaz a 2RK még alig ismert de akik benne vannak ők jó politikusok, illetve a Jobbikos polgik is jók voltak. Dúróval meg csak az a baj, hogy a legrendesebb romákat is terrorban tartaná!
tegnap 23:22
 6/9 anonim ***** válasza:
45%

#5. "A DK, 2RK vagy a független jelöltek viszont jó képviselők szoktak lenni!"

Aha, a DK és a jó egy mondatban. :DD

"Csibi Krisztinára csak mert Fideszes"

LOL, mintha más szavazóknál nem a pártlogó döntene...ne is próbálkozz erkölcsi fölénnyel. Amúgy Csibik Krisztina mellett szól a doktori titulusa is, ez vidéken számottevően növeli a támogatottságot (anno nem sokkal a Covid előtt az egyetemen láttam erről kutatási eredményeket, felteszem, hogy máig igaz).

tegnap 23:28
 7/9 anonim ***** válasza:
Ja persze te is gondolom egy ostoba Fidesz bérenc vagy aki képes a legkorruptabbra is szavazni csak mert Fidesz van a neve mellett, ellenben egy normális, tisztességes jelölttel aki független, DK-s esetleg más párt jelöltje, ezért tart itt ez az ország ahol és az ilyen emberek miatt van a legtöbb településnek korrupt polgármestere vagyis Fideszes, aki se a várost nem fejleszti, se munkahelyet nem biztosít normálisan se minőségbe se mennyiségbe, illetve jó sokat lop és bárkit el nyom. Fideszes polgármestert, kerületi képviselőt nagyon keveset ismerek olyat aki normális és valóban megérdemli a szavazatot ellenben DK-sal már többel is találkoztam. Az egy dolog, hogy a Gyurcsány házaspár gáz, bár Orbánnál még ők is sokkal tisztességesebbek!
tegnap 23:37
 8/9 anonim ***** válasza:

#7. Jaja, tökre találó, persze. Én egész nap hallgatom a prolijaitól, hogy soha nem szavaznának senkire, aki a Fidesz színeiben indul, de én bezzeg nyomjak a DK-sra, ha épp azt kiáltjátok ki "jó" jelöltnek (mondjuk erről is szabadjon már másképp gondolkodni!), különben én vagyok az ostoba fideszbérenc...hát cimbi, csak nyugodtan, rólam ez már lepereg. :))

Egyébként nem megalapozott a vádaskodásod. Baranyi Krisztina például kapott tőlem szavazatot, amikor még a IX. kerületben laktam. Őrsi Gergelyre is simán szavaztam volna, ha II. kerületi lennék. Botkára is lehet, hogy szavaztam volna Szegeden, egyáltalán nem zárom ki, mert úgy látom, hogy legalábbis részben okkal elégedettek vele. Úgyhogy nem, én fideszesként mégcsak nem is vagyok olyan egybites idióta ez alapján, mint az általam ismert ellenzéki szavazók döntő többsége, szinte mondhatom, hogy kivétel nélkül.

tegnap 23:47
 9/9 anonim ***** válasza:
Kiváncsi vagyok, hogy ez amit leírtál mennyire igaz. De ha igaz is és ha egy bites emberekről beszélünk és nem vagy ostoba ahogy állítod akkor azért jobb ha a Fidesz szavazó táborába is szét nézel mert ott is nagyon sok az idióta, persze ugyanezt el lehet mondani sok Tisza és MH szavazóról is pl!
ma 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!