#2. Báháháháhááááá :DDDD
Most már "nem kell részt venni", meg "kiprovokált választás", eddig meg ment a "tégláról téglára lebontjuk a rendszert". Tessék, itt lenne az első tégla, és mit csinál ez a csicskapárt? Jól nem bontja le. :DDD
#5. "A DK, 2RK vagy a független jelöltek viszont jó képviselők szoktak lenni!"
Aha, a DK és a jó egy mondatban. :DD
"Csibi Krisztinára csak mert Fideszes"
LOL, mintha más szavazóknál nem a pártlogó döntene...ne is próbálkozz erkölcsi fölénnyel. Amúgy Csibik Krisztina mellett szól a doktori titulusa is, ez vidéken számottevően növeli a támogatottságot (anno nem sokkal a Covid előtt az egyetemen láttam erről kutatási eredményeket, felteszem, hogy máig igaz).
#7. Jaja, tökre találó, persze. Én egész nap hallgatom a prolijaitól, hogy soha nem szavaznának senkire, aki a Fidesz színeiben indul, de én bezzeg nyomjak a DK-sra, ha épp azt kiáltjátok ki "jó" jelöltnek (mondjuk erről is szabadjon már másképp gondolkodni!), különben én vagyok az ostoba fideszbérenc...hát cimbi, csak nyugodtan, rólam ez már lepereg. :))
Egyébként nem megalapozott a vádaskodásod. Baranyi Krisztina például kapott tőlem szavazatot, amikor még a IX. kerületben laktam. Őrsi Gergelyre is simán szavaztam volna, ha II. kerületi lennék. Botkára is lehet, hogy szavaztam volna Szegeden, egyáltalán nem zárom ki, mert úgy látom, hogy legalábbis részben okkal elégedettek vele. Úgyhogy nem, én fideszesként mégcsak nem is vagyok olyan egybites idióta ez alapján, mint az általam ismert ellenzéki szavazók döntő többsége, szinte mondhatom, hogy kivétel nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!