Kire szavaznál egy most vasárnapi országgyűlési választáson?
Figyelt kérdés
Egy most esedékes országgyűlési választáson kire adnád a szavazatod listásan?tegnapelőtt 10:11
A kérdező szavazást indított:
TISZA [Magyar Péter] (50 év alatti vagyok)
TISZA [Magyar Péter] (50 év feletti vagyok)
FIDESZ-KDNP [Orbán Viktor] (50 év alatti vagyok)
FIDESZ-KDNP [Orbán Viktor] (50 év feletti vagyok)
Mi Hazánk Mozgalom [Toroczkai László] (50 év alatti vagyok)
Mi Hazánk Mozgalom [Toroczkai László] (50 év feletti vagyok)
DK [Dobrev Klára] (50 év alatti vagyok)
DK [Dobrev Klára] (50 év feletti vagyok)
Egyéb [MKKP, MSZP, Jobbik, Momentum, 2RK, LMP, Párbeszéd, MEMO, Nép pártján, Munkáspárt] (50 év alatti vagyok)
Egyéb [MKKP, MSZP, Jobbik, Momentum, 2RK, LMP, Párbeszéd, MEMO, Nép pártján, Munkáspárt] (50 év feletti vagyok )
50 szavazat
2/13 anonim válasza:
Természetesen a Mi Hazánkra mint minden magyar ember. Ez miért kérdéses?
3/13 anonim válasza:
Hát csak a MI HAZÁNK tesz bármit is, azért nem elég népszerű mert csak AZ ORSZAGÉRT van , sem a nyugat sem a kelet nem pénzeli, a jó magyar népet képviseli ,az ÁTLAG embert.
Nézni kell a videóikat
5/13 Gál Gábor 2024 válasza:
Na, van egy 50 feletti is itt. Üdvözöljük Önt :)
6/13 anonim válasza:
Ezek szerint csak 5 százaléknyi magyar ember él Magyarországon?
8/13 anonim válasza:
Természetesen, mint minden magyar ember, Nyerges Andréra és a Fehérholló pártra!
9/13 anonim válasza:
A választásokig ez most minden nap meg lesz kérdezve?
10/13 anonim válasza:
Én nem azt látom az eddig kiírt kérdések alapján, hogy minden nap szerepelne ez a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!