A kocsmai b.zizás része a vidéki magyar kultúrának?
48 vagyok, csak szeretném megérteni a hipotézised logikáját.
Kérlek ne pont most fújj visszavonulót, amikor valaki nem bántani akar, hanem megérteni!
Huscombtard,48-as bohóc,menjetek már szobára!Vagy egyetek egy snickers-t! :D
Megint idegállapotban vagytok! :D
57,kényszeres vagy,troll,kezeltesd magad! :D
"Itt csak te spammelsz idegesen, meg káromkodsz, mert kaptál pár kérdést. :D"
És még vízióid is vannak,fantasztikus! :D :D :D
Nem tudom,hogy a libbantak miért hiszik azt,hogy nekem kötelességem válaszolni az agyhalott kérdéseikre. :D
Továbbra is várom válaszaidat (már ha vannak) a következő kérdéseimre:
Miért akarja a globális elit kipusztítani a fehér embert? Ezt lehet tudni?
Továbbá: a globális elitbe az orosz és kínai Forbes500-as emberek is beletartoznak, vagy csak a nyugatiak? A nyugatiakon belül a Trumpisták is?
Őszintén érdekelne, hogy ezekre a kérdésekre mit mond az elméleted. Kérlek ne vagdalkozz csak azért, mert probállak megérteni keresztényi türelemmel!
Persze a régi szép idők, amikor mindenki kussban volt, különben jött a fekete autó és vitte az embert az Andrássy útra. Meg amikor részegen hazatámolygott a férj és félholtra verte az asszonyt. Régi szép idők.
Persze, attól függ, mennyire vagy “vidéken”. Megyeszékhelyen nem valószínű. Kiskunhalálszentimrekisfőpusztán lehet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!