A kocsmai b.zizás része a vidéki magyar kultúrának?
38
Én sem jajjgatok,de láthatóan téged nem zavar,ha mész a tepsibe,igazából engem sem zavar a kimúlásod,sőt.
Te mondd meg,te tudod jobban,hogy milyen laposföldes gyík a világ ura!
Fuh,bm,elég lassú a felfogásod.Érted a mondatot?Ilyeneket termel a fb,tiktok,mint te.Szánalmas.
Araboknál,Afrikában mennyire megy a lmbtq lobbi?Mennyi a hatása?Ja,semennyire,semmi,okostojás.
Logikád. :D
Ne röhögtess!! :D
Tudom,tudom,az elmebetegek mindig magukat hiszik normálisnak,jelen esetben te hiszed magad normálisnak.Mindenki más nem normális,szerinted,shhh,ne sírj,nem haragszom rád,már elfogytak a joker kártyáid is(gyíkember,náci,stb.),érveid sosem voltak,lassan lejár a trollműszakod is a 444-nél,mehetsz haza,szombat van,amúgy is untatsz már az ostoba szövegeddel.Pá! :D
40,ja,igen,volt még a "konteó" lufid is.Most azt is eldurrantottad,de csak a saját debilségedet sikerült igazolnod vele. :D
Inkább töröld meg a kakis szád! :)
"Én sem jajjgatok,de láthatóan téged nem zavar,ha mész a tepsibe,igazából engem sem zavar a kimúlásod,sőt."
MItől fogok odamenni?
"Fuh,bm,elég lassú a felfogásod.Érted a mondatot?Ilyeneket termel a fb,tiktok,mint te.Szánalmas.
Araboknál,Afrikában mennyire megy a lmbtq lobbi?Mennyi a hatása?Ja,semennyire,semmi,okostojás." MIlyeneket termel?
"Araboknál,Afrikában mennyire megy a lmbtq lobbi?Mennyi a hatása?Ja,semennyire,semmi,okostojás." Ott a demokrácia sem megy, az is a fehér ember ellen van?
"Logikád. :D" Még mindig nem látjuk az összefüggést. A paranoiád az nem logika.
"Tudom,tudom,az elmebetegek mindig magukat hiszik normálisnak,jelen esetben te hiszed magad normálisnak.Mindenki más nem normális,szerinted,shhh,ne sírj,nem haragszom rád,már elfogytak a joker kártyáid is(gyíkember,náci,stb.),érveid sosem voltak,lassan lejár a trollműszakod is a 444-nél,mehetsz haza,szombat van,amúgy is untatsz már az ostoba szövegeddel.Pá! :D"
Én nem vagyok normális, ADHD-s vagyok. De elmebet nem. Főleg nem téveszmés elmebeteg =D
Szóval fogyi is vagy. XD
Látszik,válaszok helyett csak okoskodsz vagy bugyután visszakérdezel.
Ok.
Hagylak kiszáradni,sry. XD
Egy laikus kérdés a hozzáértő Orwell-olvasóhoz:
Miért akarja a globális elit kipusztítani a fehér embert? Ezt lehet tudni?
Továbbá: a globális elitbe az orosz és kínai Forbes500-as emberek is beletartoznak, vagy csak a nyugatiak? A nyugatiakon belül a Trupisták is?
Köszönöm
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!