Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A kocsmai b.zizás része a...

A kocsmai b.zizás része a vidéki magyar kultúrának?

Figyelt kérdés
Ahányszor falusi kocsmában járok, szinte mindig előkerül az LMBTQ téma és egy jó kis b.zizás kerekedik belőle. Az idős bácsik is azt mondogatják milyen jó volt régen, mert nem volt vonulgatás, hanem szépen kussban voltak.

2023. júl. 23. 22:24
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
100%

38

Én sem jajjgatok,de láthatóan téged nem zavar,ha mész a tepsibe,igazából engem sem zavar a kimúlásod,sőt.

Te mondd meg,te tudod jobban,hogy milyen laposföldes gyík a világ ura!

Fuh,bm,elég lassú a felfogásod.Érted a mondatot?Ilyeneket termel a fb,tiktok,mint te.Szánalmas.

Araboknál,Afrikában mennyire megy a lmbtq lobbi?Mennyi a hatása?Ja,semennyire,semmi,okostojás.

Logikád. :D

Ne röhögtess!! :D

Tudom,tudom,az elmebetegek mindig magukat hiszik normálisnak,jelen esetben te hiszed magad normálisnak.Mindenki más nem normális,szerinted,shhh,ne sírj,nem haragszom rád,már elfogytak a joker kártyáid is(gyíkember,náci,stb.),érveid sosem voltak,lassan lejár a trollműszakod is a 444-nél,mehetsz haza,szombat van,amúgy is untatsz már az ostoba szövegeddel.Pá! :D

2023. júl. 29. 13:25
 42/59 anonim ***** válasza:
100%

40,ja,igen,volt még a "konteó" lufid is.Most azt is eldurrantottad,de csak a saját debilségedet sikerült igazolnod vele. :D

Inkább töröld meg a kakis szád! :)

2023. júl. 29. 13:31
 43/59 anonim ***** válasza:
0%

"Én sem jajjgatok,de láthatóan téged nem zavar,ha mész a tepsibe,igazából engem sem zavar a kimúlásod,sőt."

MItől fogok odamenni?

"Fuh,bm,elég lassú a felfogásod.Érted a mondatot?Ilyeneket termel a fb,tiktok,mint te.Szánalmas.

Araboknál,Afrikában mennyire megy a lmbtq lobbi?Mennyi a hatása?Ja,semennyire,semmi,okostojás." MIlyeneket termel?

"Araboknál,Afrikában mennyire megy a lmbtq lobbi?Mennyi a hatása?Ja,semennyire,semmi,okostojás." Ott a demokrácia sem megy, az is a fehér ember ellen van?

"Logikád. :D" Még mindig nem látjuk az összefüggést. A paranoiád az nem logika.

"Tudom,tudom,az elmebetegek mindig magukat hiszik normálisnak,jelen esetben te hiszed magad normálisnak.Mindenki más nem normális,szerinted,shhh,ne sírj,nem haragszom rád,már elfogytak a joker kártyáid is(gyíkember,náci,stb.),érveid sosem voltak,lassan lejár a trollműszakod is a 444-nél,mehetsz haza,szombat van,amúgy is untatsz már az ostoba szövegeddel.Pá! :D"

Én nem vagyok normális, ADHD-s vagyok. De elmebet nem. Főleg nem téveszmés elmebeteg =D

2023. júl. 29. 13:33
 44/59 anonim ***** válasza:
25%
Milyen konteo lufi? :D
2023. júl. 29. 13:33
 45/59 anonim ***** válasza:
0%
Szóval aki nem elmebeteg konteos annak fizetnek? Ki?
2023. júl. 29. 13:43
 46/59 anonim ***** válasza:
76%

Szóval fogyi is vagy. XD

Látszik,válaszok helyett csak okoskodsz vagy bugyután visszakérdezel.

Ok.

Hagylak kiszáradni,sry. XD

2023. júl. 29. 13:48
 47/59 anonim ***** válasza:
0%
Itt egyelőre te voltál az, aki válaszokat nem adott.
2023. júl. 29. 13:52
 48/59 anonim ***** válasza:
56%

Egy laikus kérdés a hozzáértő Orwell-olvasóhoz:

Miért akarja a globális elit kipusztítani a fehér embert? Ezt lehet tudni?

Továbbá: a globális elitbe az orosz és kínai Forbes500-as emberek is beletartoznak, vagy csak a nyugatiak? A nyugatiakon belül a Trupisták is?

Köszönöm

2023. júl. 29. 14:56
 49/59 anonim ***** válasza:
26%
48,erre a laposföldes gyíkembereitek tudják a választ.
2023. júl. 29. 16:49
 50/59 anonim ***** válasza:
30%
Nem fog tudni rá válaszolni 48-as, erre nem kapott egyértelmű választ a ruszki propaganda, akarom mondani világhelyzete.blogspot.ru-ról.
2023. júl. 29. 17:06
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!