Mondhatni, de szerintem igazán jó kormánya sosem volt Magyarországnak.
ma 13:03
3/16 anonim válasza:
Na el ne kezdjük már mosdatni az mszp-t… Nekik köszönhetjük ezt az egészet, ami most van.
ma 13:28
4/16 anonim válasza:
Szerintem igen. Bajnai igazán egy fess úriember volt és most is azm
ma 13:33
5/16 anonim válasza:
Határozottan igen, de azért annak is volt egy-két rossz húzása, de normális hibahatáron belül dolgoztak viszonylag jó eredménnyel.
Azért a szociális hálóra jobban ügyelhettek volna, pl. a minimálnyugdíjat befagyasztani nem kellett volna, legalább az infláció mértékével növelni kellett volna.
ma 13:34
6/16 anonim válasza:
Ja persze a a nép sanyargatásához értettek csak.Nézd csak meg Bajnai csomagot,hogy mit tartalmazott!
ÁFA emelést,13,havi nyugdíj elvételét,nyugdíjkorhatár emelést,lakástámogatások megszüntetését,táppénzcsökkentést stb. Ehhez nem kellett nagy értelem.
ma 13:35
7/16 A kérdező kommentje:
Az orsós kormány amit most művel azzal minden rendben van igaz? És még válság sincs...
Orbánék emelték az áfát is az égig....
ma 13:37
8/16 anonim válasza:
Állandóan megszorítottak, hiteleket vettek fel. Mitől lett volna jó?
Lassan, megint ott tartunk.
ma 13:37
9/16 anonim válasza:
Ja, nagy szakértelemmel felvette a világon legrosszabb feltétellel az IMF hitelt, hogy Fletó miatti államcsőd veszélye elmúljon... aztán a nagy romhalmazt otthagyta a Fidesznek, meg az adósságot.
ma 13:54
10/16 anonim válasza:
Nem szerettem a szocializmust, de azt a pusztítást, amit az egymást váltó kontárok végrehajtottak 1989 óta, az szűkebben értelmezett emberiség elleni bűntettként is megállná a helyét. Nem volt legjobb"!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!