Az LMBTQ miért nem teljesítménnyel és kemény munkával próbálja kivívni az elfogadást?
67
"Ezek szerint akkor azt támogatod hogy az átanyakönyvezett transz férfiak is megkaphassák a nők 40-et a születési nemük szerint?"
Nem olvastál el figyelmesen sokadszorra. Amilyen nemi szervet biztosított neki az anyatermészet, aszerint kell kezelni pl nyugdíjjogosultság terén.
"Akkor ezek szerint számodra csak az eredmény, teljesítmény ami közvetlenül érint téged is? Látom még mindig nem érted amit 3X leírtam, csak a nem- és név változtatáson kattogsz."
Te kattogsz rajta, az összes példád hozzájuk köthető amiket pont te hangsúlyoztál ki. A kérdés egyébként is az LMBTQ EGÉSZÉRE vonatkozik.
Mit is írtam arról, hogy szerintem mi nem minősül teljesítménynek felőlük? Hmmm?
"ha téged meglévő jogtól fosztanak meg, azt minek neveznéd ha nem jogsérelemnek?"
Miért akarnám heteroként átműttetni magam? Csak te lovagolsz ezen folyamatosan.
nem engedélyezték újra
annyi történt hogy az alkotmànybírósàg megsemmisítette a törvény visszamenőleges alkalmazàsàt ( még 2021-ben) és azok akik még 2018-2020 között adtàk be a kérvényt és nem hagytàk annyiban azoknak elkezdték elbíràlni hosszú pereskedések utàn, úgy hogy az érintettekre a szakvéleményeik ellenére még ràküldenek egy igazsàgügyi orvosszakértő pàrost is (a tiltàs előtti eljàràsokban nem volt szükséges a szakértő kirendelés) azóta 5 ! db kérvényt bíràltak el (én ennyiről tudok) én is érintett vagyok, még 2020.01.08-àn adtam be a kérvényt (közel 6 hónappal a tiltàs előtt, ez egy közigazgatàsi eljàràs aminek az ügyintézési hatàrideje a jogszabàlyok szerint 60 nap) azóta 3 pert megnyertem, màr voltam a szakértőknél is még màjusban, mégis azóta is vàrok.
A törvény óta új kérvényeket nem bíràlnak el.
a dohànyzàs példàja nem hasonlít ehez, a dohànyfüst àrtalmas a nem dohànyzók egészségre is, amíg a jogi nem- és névvàltoztatàs nem àrt senkinek
felesleges ez a beszélgetés,
te làtod bele itt mindende a nemvàltàst, a fiktív példàból is csak ezt szűrted le.
Niki
71
Csak te hoztál fel példának transzokat fiktív példaként. De még azon belül is csak a levegőbe beszéltél. Ezek szerint a szellemi teljesítmény tekintetében sem tudtok kivívni teljesítményt.
a transzokat érintő jogsérelem nem fiktív példa, végülis csak 3 bírósàgi pert nyertem meg ez miatt
Niki
74
De nem is teljesítmeny, ami előtt a többség megemeli a kalapját. Ezen mit nem lehet felfogni?
azért nem tartod teljesítménynek mert lmbtq-t érint a jogsérelem
kívànom hogy téged is érintsen valami jogi gebasz ami jogsegélyre szorulsz(teljesen mindegy hogy mi az) akkor majd értékelni fogod a teljesítményt amit érted tesznek
Niki
76
Akkor sem teljesítmény, ha valakinek kiharcolják, hogy 20 centis farokkal ő hivatalosan egy nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!