Az LMBTQ miért nem teljesítménnyel és kemény munkával próbálja kivívni az elfogadást?
10
Ők nem hiszem, hogy vaktában homofóboztak volna, több eszük van annál. A kérdésem a primó többséghez szól, akik a Prideon sikoltoznak. Miért nem vesznek példát róluk?
13
Újra lepontozás. Eddig mindenki csak terel.
Nem terelek, te szerencsétlen, hanem egy olyan szintű idióta kérdést tettél fel, amit nem tudok értelmezni. Mi a franc köze van ahhoz, hogy valaki visítozik a pride-on, keményen dolgozik-e?
Megjegyzés: lehet, hogy neked valamilyen kemény fenyítőeszköznek tűnik a lepontozás, de elég szánalmas. Arra emlékeztet, amikor a 8 éves lányom azzal "büntette" az ovis csoporttársát, hogy leírta egy papírra, hogy "Marci pisis", és kiragasztotta a falra, és büszkén sétált fel-le, hogy na most jól kib.szott a gyerekkel, még mondta is, hogy magának kereste a bajt :D.
15
Én tehetek róla, hogy sokan csak süketelnek a kérdés alatt? Ha ez a haladó értelmi képesség, akkor nagyon nagy problémák vannak :)
"Én tehetek róla, hogy sokan csak süketelnek a kérdés alatt?"
Igen, pontosan.
Mert mi lesz, lepontozol? :D
Amúgy válaszolhatnál is a kérdésemre. Nem fog fájni.
19
Egyrészt én tettem fel egy egyszerű kérdést, ami a válaszadók képességét meghaladja. Ez valahol szánalmas 2023-ban.
"Mi a franc köze van ahhoz, hogy valaki visítozik a pride-on, keményen dolgozik-e?"
Mert aki keményen dolgozik, az éppen letesz valamit az asztalra, pl teljesítményt, precizitást, szorgalmat. Egy Pride mit mutat meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!