Az LMBTQ miért nem teljesítménnyel és kemény munkával próbálja kivívni az elfogadást?
41
Oké, ezt úgy veszem, hogy igazam volt, ha csak ennyi ragadt rád a leírtakból ;)
Általában az ilyen típusú emberek ugyanazt az érvelő szakkört végezték el:
Ha Pride, akkor "provokáció".
Ellenvélemény, akkor "személyeskedés", de fontos, hogy közbe te végig személyeskedj, mások "ostobák", "butuskák".
Ha minden más megvan, akkor jöhet a "cigánybűnözés". Innentől pedig indul újra a kör.
43
Nehezedre esik a 40-es válaszomra reagálnod 2 haladás között? :D
Felőlem előbb heterózd ki magad újra, utána gyűlöld kicsit a jobbereket, de utána reagálj érdemben a 40-es hozzászólásomra édes drága gyerekem...
45
Elnézést kérek, valahogy átsiklottam a sok hülyeség között a válaszodon, de reagálok is rá:
De én most mit csináljak, ha olyan alapfogalmak megfelelő értelmezésével sem vagy tisztában, mint amiket leírtam? Ha gyenge a szókincsed, tegyél ellene. Egyébként következetes válasz egy sem jött. És ez visszatérő jelenség MINDEN ilyen jellegű kérdésnél.
Szóval nézd drága gyerekem, vagy úgy folysz bele valamibe, hogy rendelkezel a hozzá szükséges tudással, vagy ne szólj hozzá.
Maradjunk a kérdés lényegénél, ha egyáltalán megvan a szókincsed hozzá :)
"Egyébként következetes válasz egy sem jött. És ez visszatérő jelenség MINDEN ilyen jellegű kérdésnél.
Szóval nézd drága gyerekem, vagy úgy folysz bele valamibe, hogy rendelkezel a hozzá szükséges tudással, vagy ne szólj hozzá."
Hát figyelj, ez azért ironikus megint, mert te teszel fel hülye kérdést eleve. Már a premisszák rosszak (szótárazd ki, ha nem tudod mik azok).
Azonosítod az egész LMBTQ közösséget & tevékenységet egy ~2 órás Pride felvonulással, ami eleve vicces, mert még ennek a megszervezése is nagyobb szellemi tevékenységet igényel, mint amit te életed során valaha eszközöltél szerintem. XD De ez zárójeles.
Azért kérdeztem, hogy mit jelent számodra a "kemény munka", mert akkor hoztam volna a te definíciódnak megfelelő példákat, olyan tevékenységekről, amiket az év hátralévő részében végeznek és vélhetően nem tudósít róla az M1. Legyen az aktivizmus, workshop, adománygyűjtő tevékenység, stb. Szóval úgy nyitottál meg egy témát, hogy fingod nincs az egészről & mégis pofázol róla. Akkor ez most hogy van, papó? Korral egyre kevésbé lesz kínos a képmutatás? :D Megsúgom, nem. Nem véletlenül pontozzák fel az én válaszaim, rajtad meg röhögnek konkrétan.
Viszont sejtem, hogy a kérdésnek nem az információszerzés a célja, hanem a jó kis fröcsögés részedről, szóval valószeg ezután sem fogod konkretizálni nekem. Inkább hátradőlsz, írsz valami jó személyeskedőt megint (ami olyan eredeti lesz, mint az eddigiek, hogyha papírra leírnád f#sztörlésre pont jók lennének) és próbálod legalább magadat meggyőzni, hogy neked volt igazad.
47
Abban igaza van, hogy olyan alapvető dolgot nem tudsz, mint pl a "kemény munka". Ez rád nézve viszont elég gáz. De ez engem is ledöbbentett...kb olyan mintha nem tudnám, hogy mi az a Hold.
Amúgy te is élen jársz az általánosításban, egyáltalán nem vagy különb.
A válaszok pontozás is érdekes ezen az oldalon. Belinkeltem egyszer egy segédtudományokról szóló elemzést bizonyításnak egy töritéma kapcsán, ami felmerült az egyik magyar politikai kérdésnél, és lehúztak 0 százalékra. És meg sem magyarázták.
Semmit nem jelent, hogy melyik válasz milyen százalékon áll.
"Abban igaza van, hogy olyan alapvető dolgot nem tudsz, mint pl a "kemény munka". Ez rád nézve viszont elég gáz. De ez engem is ledöbbentett...kb olyan mintha nem tudnám, hogy mi az a Hold."
Én köszönöm, jeles minősítésű mester diplomával a hátam mögött tudom mi az a "kemény munka". Vállalkozásfejlesztés msc szakon, mielőtt bedobná valamelyik gyászkereszt a büfészak nyahahaha kártyát. Szerintem direkt nem akarjátok érteni, amit írok, vagy tényleg ennyire sötétek vagytok. De akkor csak nektek nagyon leegyszerűsítve: az LMBTQ szervezetek is végeznek "kemény munkát", ergó értelmetlen a kérdés.
Hiszen ő maga írja: "Ha azt írom le, hogy kemény munka, szerinted azon csak a kőtörést lehet érteni? Szellemi munkát nem? Vagy bármi mást?"
Szóval eléggé nyitva hagyja az ajtót a további 600 tevékenységnek, amit az aktivista szervezetek végeznek a Pride mellett.
"Amúgy te is élen jársz az általánosításban, egyáltalán nem vagy különb."
Sehol nem "általánosítottam", mehetne egy update az érvelés kezdőszett csomagotokra, csodálkozom hogy a "terelés" még nem hangzott el.
"Én köszönöm, jeles minősítésű mester diplomával a hátam mögött tudom mi az a "kemény munka". Vállalkozásfejlesztés msc szakon, mielőtt bedobná valamelyik gyászkereszt a büfészak nyahahaha "
Oké, én meg algebra és számelmélet szakon végeztem a debreceni egyetemen, ott egy kicsit többet kell gondolkodni a problémákon.
"az LMBTQ szervezetek is végeznek "kemény munkát"
Mondj egyet, amire mindenki elismerően bólint.
"Sehol nem "általánosítottam", mehetne egy update az érvelés kezdőszett csomagotokra, csodálkozom hogy a "terelés" még nem hangzott el."
Nekem sem szokásom terelni. 1:1, deal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!