Orbán miért nem tud egyedül meghozni egy döntést, miért kell hozzá a török szultán véleménye?
Gondolok itt a svéd NATO-csatlakozás ratifikálására. Állítólag szuverén ország vagyunk, akkor miért nem tud önállóan meghozni egy döntést?
Orbán Európa bohócává vált ezáltal. Erdogan időhúzásával sem értettem egyet, de neki legalább voltak normális érvei és el tudott érni vele valamit. A mi kormányunknak és az országnak semmi haszna nem volt ebből, szerintem ezt most nagyon benézték.
#7 Tudom, hogy a ballibeknél más a szokás, ezért nem értitek, hogy a fidesz frakciójában a képviselők eleve azért ülnek bent mert mind hasonlóan gondolkodnak és a szavazóik is hasonlóképpen, hiszen nálatok a fasisztától a kommunistáig mindenkit külön-külön képviselnek a politikusaitok egy szövetségben. Ahogy értem, hogy megszoktad, hogy nektek csak kijelölik kire kell szavaznotok és mentek leszavaztok jobbikosra, lmp-sre, mszp-sre vagy momentumosra is ha azt dobja ki a taktikaiszavazas.hu oldala vagy azt adja utasításba gyurcsány, de a fidesznél ez nem így működik.
Szánalmas, hogy még csak el se tudod képzelni, hogy valahol nem felsőbb utasításra dőlnének el a dolgok ha nincs kifelé sárdobálás, hanem ahogy annak lennie kell megbeszélik mi legyen a közös álláspont és azt képviselik együtt, mind utána.
5 - Akkor nem Orbán mondta májusban, hogy Svédországgal nem kifejezetten problémamentes a kapcsolatunk, mert a svédek sok rosszat mondanak rólunk?!
De, bizony, Orbán ezt (is) mondta, meg hogy a frakciója nem egyértelműen támogatja... erre te jössz olyan ótvar szöveggel, hogy "nem csak a kormánytagok beszélnek a témáról hanem sokkal szélesebb körben folynak megbeszélések, a tagság, a lakosság véleményének is a felmérése, megismerése, majd közösen hoznak döntést aszerint, hogy mi a lehető legjobb megoldás."
Szépöcsém, ez a tipikus példája annak, amikor nem az okos hülyéskedik, hanem a hülye okoskodik...
"nem csak a kormánytagok beszélnek a témáról hanem sokkal szélesebb körben folynak megbeszélések, a tagság, a lakosság véleményének is a felmérése, megismerése, majd közösen hoznak döntést aszerint, hogy mi a lehető legjobb megoldás."
Ez mind szép és jó, kár, hogy nem igaz. A valóság az, hogy a kormány a török döntés függvényében szavazza meg. Nem igaz, hogy ezt nem veszed észre, ennél egyértelműbb már tényleg nem lehetne. Ez még a kormánypárti szavazók többségének is leeshetett, nem lehet valaki ennyire elfogult.
#14 Persze, persze.
Aztán még sem én állok ott minden választás éjszakáján azzal, hogy "nem értem hogy nyerhetett megint a fidesz?" - hanem te.
"Orbán miért nem tud egyedül meghozni egy döntést"
A balfszok aláírtak egy rettenetesen rossz gázszerződést a háború előtt. A háború alatt/miatt kiesett az összes "északi" gázvezeték amin az oroszok gázt tudnak küldeni, egyetlen egy maradt: a török áramlat. A gyagyás energiapolitikája ( vagyis annak hiánya miatt ) ha nem akarja lehúzni a rolót télen, akkor fel kell sz0pnia Putyint is és Erdogant is.
"Orbán miért nem tud egyedül meghozni egy döntést, miért kell hozzá a török szultán véleménye?"
Nálatok a pincsitek mondja meg, hogy mi legyen a napi program?
Naugye!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!