Az emberek miért jönnek mindig a "bezzeg nyugaton (...) ez meg az olcsóbb viszont több a fizetés" dumával miközben amúgy nem izgatja, hogy nyelvtudás nélkül mindezen érveket a hajára kenheti?
Figyelt kérdés
Erről a posztról és a rá adott kommentekből jut eszembe a kérdés.
Mindenki úgy beszél külföldről, mintha csak a szomszéd városba kellene átköltözni, miközben tökre nyilvánvaló, hogy perfekt nyelvtudás nélkül, a nagy külföldi álom és igérgetéshalmaz is csak egy álom marad.
A magyarok idegennyelvtudása a legrosszabb az EU-ban mégis mindenki kihagyja a képletből a nyelvtudást mint tényezőt.
Miért?
Vagy én vagyok ennyire lemaradva és rajtam kívül minden magyar beszél angolul és/vagy németül?
2023. júl. 10. 00:39
31/31 anonim válasza:
29
Hát egeszségükre, örüljenek neki. De kérdezd meg a multiláncokat akik idejönnek, hogy miért nem vevők a büfészakokra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!