Mészáros Lőrincnek milyen szintű az angol nyelvtudása?
Figyelt kérdés
Ilyen kaliberű multimilliárdos gondolom személyesen szokott üzleti kapcsolatokat ápolni más külföldi nagytőkés emberekkel, prominens nemzetközi partnerekkel.
Vagy hogyan kell Mészáros Lőrinc külföldi befektetéseit elképzelni a gyakorlatban?
Esetleg ha tudtok, linkelhetnétek vele készített angol nyelvű interjúkat, mert én nem találtam. Gondolom elég jó a nyelvtudása, ha ilyen nagy körökben mozog.
2023. jan. 27. 20:31
3/16 anonim válasza:
Ezt mibül gondolta nyelvészprofesszor ön?
4/16 anonim válasza:
Ezeket rábízza másokra, vagy tolmáccsal, azt gondolnám. Amúgy mivel nagyon nagy %-ban Magyarországra koncentrál, bőven elég, ha tud magyarul, a külföldi érdekeltségeket olyanok vezetik, akik tudnák más nyelven is, illetve ezek folytatják az tárgyalásokat, ő már csak aláír.
5/16 anonim válasza:
EU mani íz májn. Ennyit talán ki tud nyögni.
6/16 anonim válasza:
áj láv jú Andi. Lepke nefogd meg nem szabad
7/16 anonim válasza:
Amerikai egyetemen tartott előadást.
Nem találtam róla felvételt.
8/16 anonim válasza:
#7 Nagy matematikus, nem tudtad? Ő találta fel a "mibű" számítást is.
9/16 anonim válasza:
C++ nyelvvizsga a Strómantudományi Egyetem gázszerelés szakán. Szakdolgozata polihisztorként az összes tudományágra részletesen kiterjed, kiváltképp megemlítve a retorika és a matematika rendkívül mély gondolatait. Irodalmi spontán zsenialitását a #6-os válaszoló tökéletesen demonstrálta.
10/16 anonim válasza:
Semmilyen, de Andija van neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!