Karácsony Gergely hogyhogy nem tud angolul?
Fiatal, balliberális, belpesti, kozmopolita hipster.
Az ilyennél ez nem alap elvárás?
ez lejárt már, kb 2 hónapja papi.
most a meleg témát kell nyomatnotok, meg a a kínai oltás hatástalansága miatt kell magyarázkodnotok.
de hogy válaszoljak is.
én személy szerint eleve nem értem, hogy karácsony mi a fenéért nevezett be a választásokra?
komolyan nem értem.
semmi értelme nem volt ennek jelen szituban.
Elméletben igen.
A valóság meg az, hogy hiába tanulja az ember évekig, ha nincs rá szüksége utána és nem használja, akkor elfelejti. Pár hónap alatt vissza lehet hozni a nyelvtudást közepes szintre, de ahhoz akarat és munka kell.
Mindenki így van ezzel és emiatt mondják sokan azt hogy nem beszélnek angolul, miközben tanulták egy évtizeden keresztül.
Csak a haladóprogresszíveknél a menő az ha valaki nem magyarul hanem angolul villog, ezért várják el mindenki mástól is hogy ugyanezt tegye és ezért fikázzák azt aki meg képes beszélni angolul, mert nem pont olyan az akcentusa, mint ami nekik tetszik.
Kivéve persze ha a saját emberükről van szó, mert akkor egyáltalán nem kell az angol tudás.
Aki azt írta, hogy városvezetésben jó, az hol él? Mert hogy nem BP-en az biztos.
Végül is addig jó míg nem lesz miniszterelnök, mert akkor az M7-esen is lesz biciklisáv, két oldalról méteres gazzal, akarom mondani méhlegelővel.
#2 "De város vezetésben pedig jó. "
Le tudtad írni röhögés nélkül? MIBEN jó Karácsony a városvezetésben? MIT csinált jól akár főpolgármesterként, akár polgármesterként?
"Van olyan, hogy nem megy valami. De város vezetésben pedig jó. "
Baszki,2-es,ezt hogy bírtad leírni??:D
Mit is szívsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!