KariGeri miért nem tart olyan sajttájt, ahol bárki szabadon kérdezheti?
Figyelt kérdés
Tarlós idejében volt ugyebár BudapestInfó.
Illetve aki Orbánozni akar, az tudhatja, hogy bár ritkán, de ő is szokott tartani kormányinfót (legutóbb júniusban).
Karácsony miért nem tart nyilvános sajtótájékoztatót?
2021. júl. 16. 17:03
1/13 anonim válasza:
"Illetve aki Orbánozni akar, az tudhatja, hogy bár ritkán, de ő is szokott tartani kormányinfót (legutóbb júniusban)."
🤣🤣🤣 És előtte? 5 éve? 10?
2/13 anonim válasza:
Gyurcsány nem rá neki krákogni.
3/13 anonim válasza:
Orbán kormányinfóját meg sem hirdették előre, nehogy külön készüljenek neki kínos kérdéssekkel :)
4/13 anonim válasza:
Nem tud olvasni sem a szerencsétlen,hogy válaszolna a leírt kérdésekre 'suttyógépről'.
5/13 anonim válasza:
Én ellenzéki szavazó vagyok, és én is elvárnám KG-től, hogy kiálljon újságírók elé. Nem tudom, mivel indokolja, hogy nem teszi.
6/13 anonim válasza:
Tartott: [link]
Igen, azóta eltet néhány hónap, voltak korlátozások, már nincsenek. A link csak arra van, hogy tartott, valószínúleg fog is. Eddig Orbán-Karácsony sajtótájékoztató 1-1 ebben az évben .
7/13 anonim válasza:
6: Gulyás most is tart hetente, mi tartja vissza KG-t?
9/13 anonim válasza:
7. Karácsonynak van szóvivője? Nem tudom, kérdezem. Ha van, akkor a szóvivője neki is tarthatna valóban, ahogyan orbán szóvivője tart.
10/13 anonim válasza:
A szóvivő, az más tészta.
Neki könnyű lappáliázni, mert nem övé a felelősség.
Álljon ki a felelős!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!