A magyar politikusok közül miért nem tud senki sem angolul, vagy max miért ilyen ősember-szinten tudnak?
Karácsony Gergő és Vida Ildikó pl. meg se tud szólalni.
Orbán is a "Tarzan szereti Jane-t." szinten tart a "No migrants in!" felkiáltásával
Kérdező
Vida Ildikó soha nem volt politikus, Karácsony meg 1 a sok ezer politikusból.
Orbán pedig nagyon jól beszél angolul, hiába erőlködsz, ezt maguk az angol anyanyelvűek írták le többen is a legutóbbi Tucker Carlson interjú utáni kommentekben a fox videójánál.
Orbán egyszerű mondatokat használ, még én is értettem a közepes angolommal. Hidd el, ő beszél, nekem amit megfigyeltem inkább a kiejtés, valahogy egy magyarnál nagyon érződik, hogy nem az angol a anyanyelve, mintha nem is törekednénk a helyes kiejtésre.
A Fox interjú alatt amúgy sokan azt írják amerikaiak, hogy jobban beszél Orbán, mint Biden :D.
1) A politikusok jellemzően idősebbek, nem tanultak angolul
2) A magyar nyelvoktatás nem túl combos
3) A lakosság túlnyomó többsége nemhogy angolul, semmilyen idegennyelven nem tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!