Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Amikor a baloldal és minden...

Amikor a baloldal és minden rajongójuk a Nav elnöknőjén röhögött, mert nem beszélt angolul, miért hallgatott, mikor Karácsony lebukott a hiperpasszív tudásával?

Figyelt kérdés
Csak nem kettős mérce? Pedig a miniszterelnök-jelölt életében ezerszer fontosabb az idegennyelv-ismeret, mint a Nav vezetőjénél. Érti valaki?

2022. okt. 9. 01:00
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
83%
Ha nem beszélek angolul akkor nem rohanok az amerikai követséghez, hogy beolvassak a nagykövetnek ( vagy követ helyett a megbízott képviselőnek). Vida Ildikó saját magából csinált hülyét és mémet...
2022. okt. 9. 01:03
 2/37 anonim ***** válasza:
78%
A rubeljobboldal kisebbrendűségi komplexusára nem is kell jobb példa, mint az, hogy láthatóan 1,5 ill. 8 éves történeteken gondolkoznak nonstop.
2022. okt. 9. 01:06
 3/37 anonim ***** válasza:
74%
Engem nem érdekel, hogy jobb vagy baloldal. Mindkettő kínos. Az első kifejtette a "jobboldalt", akkor enyém Karácsony. Karácsony egy Nyugatias, modern, rendszerváltó politikusnak vallja magát, egy felvilágosult, liberális embernek. Na és erre fel nem beszél angolul. Ellentmondásos kicsit, persze nem elvárás, hogy tudjon angolul, de az alapján amit képvisel illene.
2022. okt. 9. 01:22
 4/37 anonim ***** válasza:
72%
Én azon rökönyödtem meg, hogy Orbánnak tolmács kellett a Putyinnal való tárgyalásához. Egy magyar miniszterelnöktől igazán elvárható lenne, hogy tudjon oroszul.
2022. okt. 9. 01:26
 5/37 anonim ***** válasza:
78%

Érdekes, én már hallottam Karácsonyt beszélni. Nem vészes akcentussal, eléggé érthetően. De ez tulajdonképpen mindegy is, mert nem az a műveltség egyedüli mércéje, hogy tud-e valaki egy idegen nyelven, pláne egy konkréton. Végképp nem az intelligencia mércéje.

Az 1. válaszoló fején találta a szöget, ha valamit nem tud az ember, nem csinál hülyét magából azzal, hogy azt képzeli, elég úgy tennie, mint ha tudna. Például nem hangosabban beszélünk egy külföldinek és elvárjuk, hogy ettől majd értse. Vagy ha nem értek a zsindelyezéshez, akkor sem fogok érteni hozzá csak azért, mert felmászok a tetőre.

De ennél nagyobb baj, amire a 2es vaszoló világított rá, hogy csak az rugózik sokéves műproblémákon, aki egyrészt azóta se érti az eredeti történetben Vida kirögésének az okát, (ami nem az, hogy nem tud angolul,) másrészt ennyire nincsenek igazi problémái.

2022. okt. 9. 02:20
 6/37 anonim ***** válasza:
83%
Nem tudom, tolmácsot kérek!
2022. okt. 9. 02:29
 7/37 anonim ***** válasza:
65%
Először mindenki röhög a viccen, másodjára már csak az, akinek rossz az emlékezete... Mondjuk ez a fidesznyalonc jobbereknél alap, úgyhogy meg is van a magyarázat. :)
2022. okt. 9. 02:56
 8/37 anonim ***** válasza:
66%
A lényeg nem karácsony angoltudása, hanem hogy Orbán olyan embereket tett mindennek az élére, a szakembereket elüldőzte a pártjából. Még törvényt is módosítottak hogy az a fiatal hölgy érvényesülni tudjon diploma nélkül. Az első köztársasági elnökük hejesírni sem tudott, és plagizált...
2022. okt. 9. 03:12
 9/37 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem mindenki jól válaszolt. Én csak annyit tennék hozzá az egészhez: Is there any questions?
2022. okt. 9. 03:24
 10/37 anonim ***** válasza:
78%
Felsültél a kérdéseddel.
2022. okt. 9. 06:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!