Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Amikor a baloldal és minden...

Amikor a baloldal és minden rajongójuk a Nav elnöknőjén röhögött, mert nem beszélt angolul, miért hallgatott, mikor Karácsony lebukott a hiperpasszív tudásával?

Figyelt kérdés
Csak nem kettős mérce? Pedig a miniszterelnök-jelölt életében ezerszer fontosabb az idegennyelv-ismeret, mint a Nav vezetőjénél. Érti valaki?

2022. okt. 9. 01:00
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
0%
Miért szerinted Orbán olyan jól beszél angolul?!?!
2022. okt. 9. 13:44
 22/37 anonim ***** válasza:
45%
Nem beszel rosszul angolul.
2022. okt. 9. 14:10
 23/37 anonim ***** válasza:
48%
#1: Vida az ügyvédjével, Futó Barnabással érkezett (ő beszél angolul), az a "nagykövet" pedig csak egy túlbuzgó, hiperaktív ügyvivő volt, aki épp akkor indult ebédelni. Mivel Vida erre nem számított, az utcán kellett lezavarni a párbeszédet és ez okozta a bonyodalmat.
2022. okt. 9. 18:35
 24/37 anonim ***** válasza:
45%

#5: "Érdekes, én már hallottam Karácsonyt beszélni." Én is. Magyarul. Angolul viszont meg sem tud nyikkanni:

[link]

[link]

Nem tudom, miért érzed szükségét, hogy védd a védhetetlent. Arról már nem is szólva, hogy kedvenc főpolgármesterednek a magyarral is akadnak problémái (konkrétan a saját nevét sem tudja leírni):

[link]

Talán nem véletlen, hogy a Facebook-posztjait is Gál J. Zoltán írja helyette...

2022. okt. 9. 18:47
 25/37 anonim ***** válasza:
83%

#8: "Az első köztársasági elnökük hejesírni sem tudott..."

Te viszont számolni nem tudsz. A Fidesz által jelölt (és megválasztott) első köztársasági elnök Mádl Ferenc volt 2000-ben. A második Sólyom László, 2005-ben. Schmitt Pál (akinek meg a neve nem jutott eszedbe) már a harmadik volt a sorban, 2010-ben.

2022. okt. 9. 18:54
 26/37 anonim ***** válasza:
31%

#8!

“ Az első köztársasági elnökük hejesírni sem tudott,”

Te sem tudsz. 😂

heLYesen írni

2022. okt. 10. 05:43
 27/37 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem minden értelmes ember röhögött a NAV vezéren is, meg Karácsonyon is.
2022. okt. 10. 09:50
 28/37 anonim ***** válasza:
25%

11(kérdező)

<< Hogy sültem volna fel? A kérdésre nem kaptam választ, hiszen befigyelt a szokasos balos kettős mérce. >>

Ellenkezőleg. Tételesen és világosan megmagyarázták, hogy itt nem a nyelvtudás volt a fő probléma, hanem hogy Vida egy ripacs, aki tátott szájjal ment abba a bizonyos erdőbe. Ha nem tud angolul, hát nem tud, ettől még lehetne rendes ember. Maradt volna csendben, de nem. Azután, miután teljes joggal kiröhögték, a propaganda trollok elkezdték kóstolgatni a Karácsonyt és más ellenzékieket, mondván, mint az óvodások, hogy "de hát ő se tud angolul, rajta is röhögjetek".

Karácsony egyébként érthetően ki tudja fejezni magát angolul. Nem egy magas röptű a tudása, de boldogulna egy utcán, ha megszólítja egy külföldi. Csak a propaganda trollok hajtogatják évek óta unalomig, hogy nem tud angolul, miközben ha esetleg nem tudott volna, annyi idő alatt amennyit ezen az ügyön rugóztak, már azalatt megtanult.

De a lényeg: Te a választ meg se akarod érteni, mert ide sem tanulni jöttél, hanem a saját "igazságodra" megerősítésért. Nem kaptad meg, hanem szembejött a válaszokban a valóság. Erre te: Hüjjebaloslipsibosik, nem adnak választ a kérdésemre.

Hát, jóvanakkó.

2022. okt. 10. 12:37
 29/37 anonim ***** válasza:
41%
24.: mandiner, meg origó mint hiteles forrás... pfffff
2022. okt. 10. 12:39
 30/37 anonim ***** válasza:
100%

#26, hát igen, az iróniát fel kell tudni ismerni, már úgy az óvoda vége felé.

De segítek egy rávezető kérdéssel. Miért a helyesírásról szólva található az egyetlen helyesírási hiba?

2022. okt. 10. 13:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!