Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ellenzékiek! Nem ellentmondás...

Ellenzékiek! Nem ellentmondás ez egy kicsit?

Figyelt kérdés

1. Fúj Fidesz, mert lenyúlja az embereket pénzét a sok adóval.

2. Amikor a Fidesz adó-visszatérítéssel egy csomó "lenyúlt" pénzt ad vissza az állampolgárok zsebébe az is fúj.

2023. júl. 5. 21:49
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
58%

Tipikus fideszes ferdítés...

Gondolom az OKOKAT hogy mit és miért "fúj" azt nem érted ugye?

2023. júl. 5. 21:52
 2/36 anonim ***** válasza:
74%

Ha fedezet nélkül, pusztán politikai okokból ad adó-visszatérítést az ha nem is fúj, de nem is egy gazdasági sikertörténet.

Egyébként én személy szerint duplán szívok, adó-visszatérítést sem kaptam, a negatív következményeit viszont viselem. Szerintem nincs minek örülnöm és ezt most minden rosszindulat nélkül mondom.

2023. júl. 5. 21:53
 3/36 anonim ***** válasza:
66%
Hát de akkor a Fidesz a sík hülye, mert hát ugye miért veszi el az emberek pénzét, ha utána meg úgyis visszaadja :DDDDDDDDDDDDD
2023. júl. 5. 21:58
 4/36 anonim ***** válasza:
80%
Én nem kaptam adóvisszatérítést, de a 25% inflációt nyögöm
2023. júl. 5. 22:07
 5/36 anonim ***** válasza:
19%

Nekem az ellenzékiek elmagyarázták, hogy mivel az Orbánék által épített kerékpárúton közlekedek, az annyit jelent, hogy sikeresen manipuláltak :D

Plusz mivel nem fizetek szja-t mert fiatal vagyok, ezzel Orbán engem is nyomorba dönt.

2023. júl. 5. 22:11
 6/36 anonim ***** válasza:
73%
Például hol ad vissza, kérdező? Te kapsz valami visszatérítést az áfából vagy mi? A CSOK és társai sem adomány, hanem csak KÖLCSÖN, vagyis az utolsó fityingig robotolhatsz a gyárban hogy vissza tudd fizetni. Hol az a nagy visszaadás?
2023. júl. 5. 22:12
 7/36 anonim ***** válasza:
59%

Aki a vitára és értelmes gondolkodásra képtelen fideszessel leáll vitatkozni a kamu kérdése alá, az nagyon ráérhet :D

Röhögni inkább, hogy itt erőlködik, miközben a reálbérek visszaestek a 13 évvel ezelötti szint alá :D

2023. júl. 5. 22:15
 8/36 anonim ***** válasza:
14%

Gyurcsányék, a baloldal:

- Elvették a 13. havi nyugdíjat

- Adót emeltek

- Csökkentették a fizetéseket

- Leépítették a hadsereget

- Államcsőd közeli állapotba kormányozták az országot

- Szemeket lövettek ki

- Adót emeltek, csökkentették a fizetéseket, megszorításokat jelentettek be naponta és tüntetők szemét lövették ki

Orbán Viktor és a Fidesz:

- Visszaadták a 13. havi nyugdíjat

- Emelték az életszínvonalt

- Csökkentették az adókat

- Növelték a fizetéseket

- Modern, erős hadseregfejlesztés

2023. júl. 5. 22:51
 9/36 A kérdező kommentje:

Volt a választások előtt az SZJA visszatérítés.

Honnan veszed, hogy a reálbérek 13 évvel ezelőtti szinten vannak?

2023. júl. 5. 23:04
 10/36 anonim ***** válasza:
100%
Itt az az ellentmondás, hogy miért akar a Fidesz mindent és mindenkit kontrollálni miközben a csapból is az folyik hogy a Fidesznek mekkora az önbizalma.
2023. júl. 6. 05:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!