Ellenzékiek! Nem ellentmondás ez egy kicsit?
1. Fúj Fidesz, mert lenyúlja az embereket pénzét a sok adóval.
2. Amikor a Fidesz adó-visszatérítéssel egy csomó "lenyúlt" pénzt ad vissza az állampolgárok zsebébe az is fúj.
Tipikus fideszes ferdítés...
Gondolom az OKOKAT hogy mit és miért "fúj" azt nem érted ugye?
Ha fedezet nélkül, pusztán politikai okokból ad adó-visszatérítést az ha nem is fúj, de nem is egy gazdasági sikertörténet.
Egyébként én személy szerint duplán szívok, adó-visszatérítést sem kaptam, a negatív következményeit viszont viselem. Szerintem nincs minek örülnöm és ezt most minden rosszindulat nélkül mondom.
Nekem az ellenzékiek elmagyarázták, hogy mivel az Orbánék által épített kerékpárúton közlekedek, az annyit jelent, hogy sikeresen manipuláltak :D
Plusz mivel nem fizetek szja-t mert fiatal vagyok, ezzel Orbán engem is nyomorba dönt.
Aki a vitára és értelmes gondolkodásra képtelen fideszessel leáll vitatkozni a kamu kérdése alá, az nagyon ráérhet :D
Röhögni inkább, hogy itt erőlködik, miközben a reálbérek visszaestek a 13 évvel ezelötti szint alá :D
Gyurcsányék, a baloldal:
- Elvették a 13. havi nyugdíjat
- Adót emeltek
- Csökkentették a fizetéseket
- Leépítették a hadsereget
- Államcsőd közeli állapotba kormányozták az országot
- Szemeket lövettek ki
- Adót emeltek, csökkentették a fizetéseket, megszorításokat jelentettek be naponta és tüntetők szemét lövették ki
Orbán Viktor és a Fidesz:
- Visszaadták a 13. havi nyugdíjat
- Emelték az életszínvonalt
- Csökkentették az adókat
- Növelték a fizetéseket
- Modern, erős hadseregfejlesztés
Volt a választások előtt az SZJA visszatérítés.
Honnan veszed, hogy a reálbérek 13 évvel ezelőtti szinten vannak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!