Ellenzékiek! Ezt nem érzitek ellentmondásosnak?
Két dolog:
- Az ellenzékiek kormányváltást akarnak, ezért az Összefogásra szavaztak, mert nekik van a legtöbb esélyük kormányt váltani.
Ugyanakkor...
- Az ellenzékiek többsége úgy gondolja, hogy az Összefogás politikusai nem is akartak kormányt váltani, a Fidesszel együtt játszanak. Voltak háttér megállapodások, le volt zsírozva az egész.
" Az ellenzékiek többsége úgy gondolja"
Az ellenzékiek többsége nem gondolja így. Ezt a hülyeséget honnan vetted?
Ezt én is olvastam, a DK nevű kommentelő rendszeresen beírta.
A DK-s az nyilván DK-s, a linkelt kérdés pedig nem az ellenzéki szavazók véleményének reprezentatív felmérése.
MZP az politikailag nagyon zöldfölű volt és túl sok magaslabdát szolgáltatott a Fidesznek.
Szerintem az ellenzékiek összefogása egy kényszerösszefogás volt,utólag látszik is hogy gyakorlatilag széthullott. A bejutott és tisztséget kapott politikusoknak nyilván jó ez is, újabb jól fizetett 4 év...
Szerintem nem volt semmilyen Fideszes háttéralku, szimplán csak balfszok voltak és a nevető harmadik nyert: Gyurcsány :D
Globálban nyilván nem reprezentatív, de az itteni gyakoris ellenzékiek véleményét csak tükrözi valamilyen szinten.
"de az itteni gyakoris ellenzékiek véleményét csak tükrözi valamilyen szinten."
Semmi nem garantálja azt, hogy csak ellenzékiek szavaztak. Én pl nem kattintottam, lehet 5 fideszes bot pedig igen...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!