Ellenzékiek! Ezt nem érzitek ellentmondásosnak?
Két dolog:
- Az ellenzékiek kormányváltást akarnak, ezért az Összefogásra szavaztak, mert nekik van a legtöbb esélyük kormányt váltani.
Ugyanakkor...
- Az ellenzékiek többsége úgy gondolja, hogy az Összefogás politikusai nem is akartak kormányt váltani, a Fidesszel együtt játszanak. Voltak háttér megállapodások, le volt zsírozva az egész.
Ellenzéki vagyok, és biztos benne, hogy a hatpárti összefogás kormànyváltást akart.
A gyakori azért nem alkalmas az állításod statisztikai alátámasztására, mert nem tudhatod, hányan és kik írnak/értékelnek. Itt vannak trollok, unatkozó kamaszok, botok, ugyanaz az ember több regisztrációval stb, és mind kattog valamit, de az nem reprezentatív az ország összes ellenzéki szavazójára vetítve.
Akkor megismétlem. Nem az ország összes ellenzéki szavazójáról beszélek, hanem az itt kialakult, gyakorit rendszeresen látogató klikkre.
Kicsit több tisztelet, mert majdnem én lettem az apád.
Az, aki a gyakoris közegről készít statisztikát mire hivatkozzon, ha nem a gyakorira?
"A gyakorin lévő ellenzékiekre sem igaz."
Akkor mi az oka, hogy 33 szavazatból 29 gondolja azt, hogy az Összefogás a Fidesz csicskája?
"Egy anonim fórumon nem lehet ilyen következtetéseket levonni, mert azt sem tudod hogy két ember reakcióit olvasod, vagy húsz emberét."
33 ember szavazott. Legyen minimum 28, és akkor engedékeny voltam.
"A gyakori válaszait nem lehet statisztikai célra felhasználni, ez egy anonim oldal, amin névtelenül lehet kérdéseket feltenni és válaszolni."
Én úgy látom, hogy a kérdés feltevésen és válaszoláson túl szavazásokon részt venni is van lehetőség.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!