Ellenzékiek! Ezt nem érzitek ellentmondásosnak?
Két dolog, amit az ellenzékiek zöme hangoztat:
- Magyarországon nincs jogállam, nincsenek fékek és ellensúlyok, az igazságszolgáltatás a Fidesz kezében van.
- A Fidesz-közeli propagandalapok sorra veszítik el a helyreigazítási pereket a bíróságon.
Azt ugye tudod kérdező az ügyészség és a bíróság az olyan mint a kutya meg az elefánt?
4 lába van, emlős de full más tészta. Gyenge próbálkozás volt, csak a tájékozatlanságodat sikerült igazolnod :)
Nekem úgy rémlik elég nagy volt a virnyákolás Kaleta ítélete miatt. Csak nem az ügyészség hozta ott is az ítéletet? 🤣
Nem ez az első ellentmondás, fiam. Majd holnap meglátjuk. Szavazásra akartam bocsátani a kérdést, de sajnos elqurtam a kiírást. Majd holnap meglátjuk.
Kaleta senki embere nem volt. Függetlenül attól, hogy egyesek szerint Gyurcsány embere volt, az ellenzékiek szerint egyöntetűen a Fidesz embere volt.
Ezek akkor vesztették el a pereket amikor a legfelsőbb bíróságra kerültek.
Egyébként NEM TETTEK HELYREIGAZÍTÁST a per elvesztése után, pedig törvény kötelezi őket.
Ez nem jogállam
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!