Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A balosok miért hisztiznek,...

A balosok miért hisztiznek, ha valaki poénkodik a gender témával?

Figyelt kérdés

Szerintem a legtöbb ember számára nehezen érthető, hogy nem tudja magáról eldönteni egy felnőtt ember, hogy férfi vagy nő. Vagy ez a genderfluid dolog is milyen, hogy egyszer ennek érzem magam, máskor meg annak? Azért jobb esetben csak látszik, hogy van kukija valakinek vagy nincs.

Ehhez képest most nagyon megy az érzékenyítés és a hiszti, ha valaki ki meri mondani, hogy ez furcsa. Az egyszerű emberek szerintem nevetnek az ilyesmin és ezt csak a felszínen lehet elnyomni, de informálisabb közegben egy-két pohár után nyíltan megy.

2023. júl. 4. 19:13
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
23%

Ne próbálkozz az érvelési hibák felismerésével, nem megy neked.

Az hogy hetero férfi haverok egymás bzizzák meg azzal viccelnek hogy a másik nő, sosem gondolkodtatott el hogy miért tartjátok ezt viccesnek? Véletlenül sem lehet homofóbia vagy nőgyűlölet az oka, gondolom.

Oh, szóval teljesen egyenlők az LMBT emberek a nem LMBT személyekkel? Mióta van egyenlő házasság? Örökbefogadás? Lehet most hivatalosan nemet váltani? Nincs, nincs, nem. Szóval aki azon gondolkodik, hogy egyenlőség van-e, itt a válasz.

Elfogult vagyok a tények elfogadása miatt? Oh well, ezzel együtt tudok élni. Az viszont fontos, hogy lehet hogy megvertek téged, de nem egy kisebbségi státiszod miatt. Az a plusz probléma amikor kisebbséget a kisebbségi léte miatt ér erőszak, hátrány valakit, mert amúgy nem jutna ez a bánásmód neki ha nem lenne kisebbség tagja. Tudom hogy ilyenkor szeretnek a homofóbok, rasszisták maszatolni, hogy “engemisvertekmármeg”, de nem mindegy hogy miért történt az incidens.

Az meg hogy nem érzed magad nyertesnek. Hogy is szokták a konzervatívok, jobboldaliak mondani? Facts over feelings.

2023. júl. 5. 11:37
 42/48 anonim ***** válasza:
50%
23: Neked sincs humorérzéked, ennyi az egész.
2023. júl. 5. 13:17
 43/48 anonim ***** válasza:
17%

"Ne próbálkozz az érvelési hibák felismerésével, nem megy neked."

Értettem, elnézést kérek.

"Az hogy hetero férfi haverok egymás bzizzák meg azzal viccelnek hogy a másik nő, sosem gondolkodtatott el hogy miért tartjátok ezt viccesnek? Véletlenül sem lehet homofóbia vagy nőgyűlölet az oka, gondolom."

Nem, soha. Mivel ez nem igaz. De ha egy férfi bizonyos szituációkban úgy viselkedik mint egy nő akkor le lesz kislányozva.. De! Ha egy nő viselkedik úgy mint egy férfi akkor arra meg simán rá mondjuk hogy úgy viselkedik mint egy férfi. Még nők is szokták a humornak ezt az eszközét használni kivéve ha csak nem ilyen besavanyadott sjw harcosok mint amilyen te vagy.

Alapvetően senkinek nincsen baja sem a férfiakkal sem a nőkkel.

"Oh, szóval teljesen egyenlők az LMBT emberek a nem LMBT személyekkel? Mióta van egyenlő házasság? Örökbefogadás? Lehet most hivatalosan nemet váltani? Nincs, nincs, nem. Szóval aki azon gondolkodik, hogy egyenlőség van-e, itt a válasz."

Én gondoltam hogy ezt fogod felhozni de akkor nézzük sorjában. Az egyedül álló szülők sem meg még egy csomóan mások kifejezetten hátránnyal indulnak gyermek örökbe fogadás ügyben. Van egy preferált csoport akik ebben előnyben vannak. De ez így normális, telejsen természetes hogy először egy gyerek érdekeit nézik. Még a simán hetero párok között sem egyenlő eséllyel fogadnak örökbe.

Nem akar sok meleg még csak bejegyzett elettársi kapcsolatban sem élni. Nyugodtan nézd meg a KSH adatait erre vonatkozóan. De eyy hangos kisebbség viszont ez miatt veri az asztalt. Az egész cirkusznak nem a tényleges szándék az oka. A melegek egyébként sokkal többször is változatnak partnert általánosan mint a heterók.

A "hivatalosan nemet váltani" meg engem nem izgat, ki mit csinál magával egy mentális betegség folyományaként, de az államnak ezt hivatalosan nem szabad elismerni, mert nemet váltani nem lehet maximum plasztikai műtéteknek vetheti alá magát valaki de ettől nem lesz másik nemű.

"Elfogult vagyok a tények elfogadása miatt? Oh well, ezzel együtt tudok élni. Az viszont fontos, hogy lehet hogy megvertek téged, de nem egy kisebbségi státiszod miatt."

Leesett? Pont erről beszélek..

"Az a plusz probléma amikor kisebbséget a kisebbségi léte miatt ér erőszak, hátrány valakit, mert amúgy nem jutna ez a bánásmód neki ha nem lenne kisebbség tagja. Tudom hogy ilyenkor szeretnek a homofóbok, rasszisták maszatolni, hogy “engemisvertekmármeg”, de nem mindegy hogy miért történt az incidens."

De ennyi erővel minden kisebbség akit valami miatt bántalmaztak ugyan olyan vehemensen gondolhatná hogy az ő problémája bizony nagyobb mint bárki másé, attól ez még hülyeség.

"Az meg hogy nem érzed magad nyertesnek. Hogy is szokták a konzervatívok, jobboldaliak mondani? Facts over feelings."

Fogalmam sincs én elmondtam már hogy nekem hiába jössz ezzel a jobb bal konzervatív dumával mert engem nem érdekel én szívesen beszélgetek bármiről bárkivel de az ilyen terelésekre nem figyelek oda.

Felolem lehetek marslakó is. Ha te az alapján szeretnél velem vitatkozni hogy milyen szekértáborba sorolsz engem akkor egész egyszerűen komolytalan vagy. Én bizonyos kérdésekben liberális vagyok, másikban konzervatív. Nincs vagy vagy.

2023. júl. 5. 14:43
 44/48 anonim ***** válasza:
79%
Ezért szabad manapság csakis és kizárólag balos hetero férfiak kárára viccelődni, hiszen ők az egyetlenek akik nem sértődnek meg minden apróságon. :/
2023. júl. 5. 15:45
 45/48 anonim ***** válasza:
17%
@43 Hazugságok és előítéletek keverékéből nyilván össze lehet rakni egy ilyen kommentet, csak ettől még nem lesz releváns. Se libsi se konzi nem vagy, hanem sima gyáva fasiszta.
2023. júl. 6. 08:07
 46/48 anonim ***** válasza:
17%

"@43 Hazugságok és előítéletek keverékéből nyilván össze lehet rakni egy ilyen kommentet, csak ettől még nem lesz releváns. Se libsi se konzi nem vagy, hanem sima gyáva fasiszta."

Értem, sajnálom hogy így érzed.

2023. júl. 6. 08:11
 47/48 anonim ***** válasza:
17%
#45 Te mindenhova fasisztákat hallucinálsz? :D
2023. júl. 6. 08:21
 48/48 anonim ***** válasza:
33%

"#45 Te mindenhova fasisztákat hallucinálsz? :D"

Mert ő valszeg egy farizeus

2023. júl. 6. 13:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!