A balosok miért hisztiznek, ha valaki poénkodik a gender témával?
Szerintem a legtöbb ember számára nehezen érthető, hogy nem tudja magáról eldönteni egy felnőtt ember, hogy férfi vagy nő. Vagy ez a genderfluid dolog is milyen, hogy egyszer ennek érzem magam, máskor meg annak? Azért jobb esetben csak látszik, hogy van kukija valakinek vagy nincs.
Ehhez képest most nagyon megy az érzékenyítés és a hiszti, ha valaki ki meri mondani, hogy ez furcsa. Az egyszerű emberek szerintem nevetnek az ilyesmin és ezt csak a felszínen lehet elnyomni, de informálisabb közegben egy-két pohár után nyíltan megy.
"Ércelődve? A fideszes meg kisbetű. És nem írta azt senkiről sem hogy fideszes. Egy párhuzamot állított."
Hát ebből már jól nem jövök ki véletlenül nagybetűvel írtam pedig egy melléknévről van szó.
Azt mondta a fideszesek hisziznek. Ez esetben mivel én hoztam szoba. Ezért én vagyok a Fideszes. Szerintem nem csak párhuzam volt. Mivel az én kommentem apropóján írta.
"Nem nagy betűvel, hanem nagybetűvel ;)"
🤣 Gyakorojjá mással🤣
"100 éve simán oké volt Down-szindrómásokkal meg siketekkel viccelni, most ez sem oké."
Általában ki szokták kérni maguknak hogy ők nem betegek, ez nem egy betegség ilyen formán miért hasonlítod őket a Down szindrómásokhoz meg siketekhez? Természetesen beteg emberekkel nem szép dolog viccelődni (bár ez sem minden esetben igaz, mert egy törött lábú emberrel is tudunk úgy viccelődni hogy ő is nevet rajta, meg egy alkoholistával is lehet poénkodni.) így ha ők betegnek tartják magukat akkor jogos a felháborodas hogy beteg emberrel ne viccelődjünk, ne viccelődjünk azon hogy ő nem tudja fiú e vagy lány. De ha viszont ő nem tartja magát betegnek akkor ugyan hadd lehessen már viccelődni vele mint ahogyan kB minden teljesen egészséges emberrel kapcsolatban tudunk valamivel kapcsolatban viccelődni, valamivel cinkelni őt.
@8 Annyiban durván sántít ez az álláspont, hogy nagyon más felfele meg lefele ütni. Egy rosszul teljesítő közszereplőt vagy társadalmi helyzetét tekintve kiemelt pozíciójú embert egész más viccekkel csesztetni, mint egy olyat, akinek sokan a létezéshez való jogát is kétségbe vonják.
Ha ennyire humorherold vagy, nyugodtan menj be rákos gyereken röhögni az onkológiára, aztán háborodj fel, amikor valaki adekváte taknyon tenyerel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!