A balosok miért hisztiznek, ha valaki poénkodik a gender témával?
Szerintem a legtöbb ember számára nehezen érthető, hogy nem tudja magáról eldönteni egy felnőtt ember, hogy férfi vagy nő. Vagy ez a genderfluid dolog is milyen, hogy egyszer ennek érzem magam, máskor meg annak? Azért jobb esetben csak látszik, hogy van kukija valakinek vagy nincs.
Ehhez képest most nagyon megy az érzékenyítés és a hiszti, ha valaki ki meri mondani, hogy ez furcsa. Az egyszerű emberek szerintem nevetnek az ilyesmin és ezt csak a felszínen lehet elnyomni, de informálisabb közegben egy-két pohár után nyíltan megy.
“ Tehát amikor a megkülönböztetés a cigányokra lenne kedvezőtlen, akkor hirtelen már nem számít a rassz. De ha a fehérekre, akkor ők a "mindenkori rendszer nyertesei". :D”
Ezt hogy logikáztad ki? Itthon a fehér heteró férfi a rendszer nyertese, ez tény. Ebből nem következik hogy bárkivel ki akarok bszni. Én nem úgy gondolkodok hogy valakit mindenképpen hátrányba kell hozni.
Válaszra sem méltó, amit írsz mert szándékosan nem vagy hajlandó felfogni amit írok. Így csak ezt mondom:
Nem vagyok fehérgyűlölő (előítéletes is tőled annak nevezni engem), de hogy bizonyítsam, volt már fiúm minden rasszból és a fehér srácokat a legjobb rongyosra bszni :P
"Látod utsó, az hogy nevettél bizonyítja, hogy ez nem csak vicc számodra, hanem komoly előítéleteid vannak mindenkivel szemben, aki nem fér bele a férfi-nő dogmába. Mert az 100% hogy semmi vicceset nem írtam, te ha meg tényeken nevetsz, az rólad mond el mindent."
Neked nincsen humorézéked. Ezenkívül szalmabábozol. Nem az a vicces amit szó szerint leirsz illetve a hozzád hasonló emberek írnak vagy mondanak. Hanem az hogy mennyire komolyan veszik magukat. Savanyú sótlan emberek akiknél folyamatosan figyelni kell nehogy véletlenül megsertsd valamivel. De ez nem a melegek vagy bármilyen orientációjú emberek sajátja. Heteró keresztény fehér emberek között is vannak ilyenek akik pont emiatt lesznek mindig céltábla. Emiatt szerintem nem igaz az a vád hogy valakik kifejezetten utaznának rájuk.
Mi a fehér hetero barátaimmal egymást is szoktuk bzizni meg kislányozni, meg amit gyakorlatilag el tudsz képzelni mindent mondunk egymásra.
"
És mikor csorbították a jogaid emiatt? Mikor vertek meg emiatt? Mikor tagadott ki a családod emiatt? Jaaa, hogy soha.
Az első fele egy állító kérdés, ez jelenleg is vita tárgya hogy sérül e bármilyen joguk.
A második pedig egy érvelési hiba hiszen ha igazam van abban amit mondok, ha nem, az nem azon múlik hogy engem személyesen vertek e már meg vagy abuzáltak bármi más módon mert meleg lennék.. Ez olyan mintha azt akarnád mondnai hogy mivel nekem az elmondottakban soha nem volt részem(egyébként volt csak más miatt) akkor nyilván hazugság amit állítok és én is azok közé tartozom akik a gazemberségeket elkövetik. Ettől vagy túlságosan elfogult. Az igazság az hogy nem áldozatok és elkövetők vannak csak. És attól nem leszek elkövető mert azt mondom hogy szerintem abban a formában nem jobban áldozatok mint bárki más. Nem kellene végletekben gondolkozni.
" A mindenkori rendszer nyerteseként egyszerű az elnyomottakon nevetni és nem magadra venni valódi vicceket.
Én nem érzem magam nyertesnek. És nem nevetek elnyomottakon.
Én azokat találom viccesnek akik ennyi alapján "tudják" hogy én egy szar ember vagyok.
"Mert a meleg, transz, nembináris viccelgetés szinte mindig gyűlöletből és lenézésből ered."
Na ez egy nagy tévedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!